Ti tényleg azt akarjátok hogy ellepjenek az idegenek? A mi adonkbol tartcsuk el őket?
20.40
nem tudom hol vannak ezek az ideözönlő embertömegek, akikről beszélsz. de gondolom, akik nem maradnak itt, azok azért annyira nem relevánsak, nem? vagy számodra igen?
20.40
"nem tudom hol vannak ezek az ideözönlő embertömegek, akikről beszélsz. de gondolom, akik nem maradnak itt, azok azért annyira nem relevánsak, nem? vagy számodra igen?"
Természetesen a déli határoknál próbálnak bejutni. Akadt olyan hétvége nem is olyan régen, amikor kb. 700-at füleltek le. Gondolom, ebben nincsenek benne azok, akiknek sikerül átcsúszniuk. Tömeg. Viszont ha jól tudom, akkor "néhány százan" az itteni letelepedésüket kérelmezik. Na most akik nem itt maradnak, ők akkor nem relevánsak, ha nyugatról szépen elmennek haza.
Egyébként ezt a "menekültek nem értenek semmihez, nincs végzettségük" dumát nagyjából el lehet felejteni.
Jelenleg a legtöbben Szíriából és Irakból érkeznek, amik fejlettebb iparral rendelkeztek, mint Magyarország. Aki nem ért semmihez tényleg, annak ott sincs viszont pénze. Egy jó embercsempész felbérelése pedig nem éppen olcsó mulatság, 5000-10000 dollár körüli áron vállalnak EU-ba menekítést. Akinek van erre pénze, az azért valamit már elért az életben, jó eséllyel beszél is több nyelven (Közel-Keleten ez nem ritkaság, két különböző arab nyelvjárást beszélő angolul, vagy franciául fog kommunikálni egymással). Egy angolt és valamilyen arab nyelvjárást beszélő szakember pedig könnyeben el fog helyezkedni, mint az átlag magyar, aki a középfokú angol nyelvvizsga hiánya miatt nem kapta meg a diplomáját.
A terrorista veszélyről meg.. Az Iszlám Állam elsődleges célja pedig az iszlám kalifátus létrehozása a közel-keleten, Jeruzsálem központtal. Amíg ezt nem érik el (nem is fogják), addig nem terjesztik ki a műveleteiket Európára, ők nem az al-Kaida, teljesen más a stratégiájuk.
11.58
pedig létezik. éppen azt bizonyítja, hogy a magyarországi bevándorlók között magasabb a foglalkoztatottak aránya, mint egyébként a társadalomban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!