Ti tényleg azt akarjátok hogy ellepjenek az idegenek? A mi adonkbol tartcsuk el őket?
ma 13:00
Segítek én neked. Azért nem szeretjük őket, mert akik mostanában özönlenek a határaink felé, azok nem európaiak, ellenőrizhetetlenek, a táborok környékén pedig lerontják a közbiztonságot (mondjuk Debrecenben). Nekem dumálhat itt bárki, hogy "de úgyis mennek nyugatra", de utánpótlásuk mindig lesz. Biztos véletlenül mondta nekem jónéhányuk, hogyha nem jön össze a nyugat, akkor itt akarnak letelepedni.
20.44
ennek mi köze ahhoz amit irtam?
22:33
Te kérdezted, hogy mi a problémánk velük.
09.47
akkor olvasd el légyszi még egyszer amit irtam.
"mert ingyenélők akik élősködnek rajtunk vagy mert gazdasági bevándorlók akik elveszik a munkát. csak szeretném tudni, mert a kettő egyszerre lehetetlen..."
Eleve fonákul tetted fel. Ingyenélőknek ingyenélők, viszont nulla képzettséggel milyen munkát akarnánk osztogatni nekik? Na ez itt a probléma velük.
10.50
akkor ezek szerint ingyenélők. akkor a munkát azt nem veszik el?
ma 11:32
Mégis miféle munkát vennének fel? Mire alkalmasak, ha még magyarul sem beszélnek, és nincs végzettségük?
17.14
nem tudom. a gazdasági bevándorló kifejezés mondjuk épp erre játszik rá. hogy nincs elég munka ezek meg idejönnek, és még azt a keveset is elveszik.
egyébként a bevándorlók között Magyarországon alacsonyabba munkanélküliek aránya, mint az állampolgárok között...
19:16
De gondolom a te adataid nem a menekültként ideözönlő embertömegre érvényesek (akik közül jónéhány itt akar maradni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!