Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak ilyen elvakult,...

Miért vannak ilyen elvakult, rosszindulatú, elfogult emberek?

Figyelt kérdés

A közlekedés fontos és ezt Orbán Viktor is tudja, ezért akarja felújítani a vasút-állomásokat, de a 444es libsik ebben is csak a rosszat látják

[link]

a cikk második felében csak arról próbálják rendkívül demagóg módon meggyőzni az olvasókat, hogy elavult dolog lenne a vasút-állomások fejlesztése (vicces mert nekem úgy tűnik elég sokan veszik igénybe, na mindegy)

tudom, hogy alapvetően mindig divat köpködni, aki éppen kormányon van, de ez most kiverte a biztosítékot, miért kell tényleg mindenben csak a rosszat látni? ha Schiffer, Bajnai vagy valamilyen másik nem-jobboldali ember építeni le merem fogadni, hogy egyből lelkesebben állnának a projekthez és nem csak ugatni tudnának

2015. máj. 19. 14:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nem tudod figyeled-e de épp fikázod ha csinálni akar valamit

2015. máj. 19. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:

# 11/11 Időpont ma 15:47

Persze, megtömi a veje zsebét. Azt feri is tudta, ebben nem mutat újat.

Jah, meg a várba költözteti magát néhányszázmilliárdból. De jó!

Valami érdemlegeset is csinálhatna már, ennyi év után.

2015. máj. 19. 16:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy felújítják ezeket az állomásokat, a debreceni például tényleg elég gány. De még jobban örülnék, ha valami olyanba fektetnék a pénzt, amiből az emberek is profitálnak (anyagilag értem, pl: útfelújítások)
2015. máj. 19. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!