Rosszindulatú szavazások? A magyar ember csak erről híres?
Egyre több fiataltól hallom -akik egymást nem is ismerik-, hogy nekik mindegy ki kerül hatalomra, mindegyik rossz. Úgy érzik, hogy a Jobbikosok és főként az Orbán rajongók erőszakosan, másokat lenézve próbálják a fiatalokat magukhoz húzni.
Éppen ezért egyre több fiataltól hallom, hogy csak azért is egy másik pártra fog szavazni, mint amelyik próbálja bekebelezni.
Nem hallottam ilyesmit.
A Fidesz meg a fiatalok?:d
Ez most valami vicc?
nem csak a fiatalokat de az összes embert magukhoz próbálják téríteni a pártok, mondjuk ez logikus is, ez a dolguk
én 19 éves vagyok, jövőre első szavazó lehetnék, de hogy hallj egy kivételt is, én nem fogok elmenni szavazni :D
vagyis lehet elmegyek, de akkor érvénytelent csinálok szerintem
a fiatalok azért is mondják azt, hogy mindegyik rossz, mert nem nagyon érdekli őket a politika és engem sem ugye
én is úgy látom, hogy bármelyik párt kerül hatalomra, nekünk (a középrétegnek) csak rosszabb lesz
ez nem pártfüggő
a munkából eredően éppen a 19-22 év közöttiekkel vagyok kapcsolatban. Csoportokban veszek részt és ott egyöntetűen mondják ezt országszerte.
Valahol meg is értem őket, mert sajnos a Jobbik részéről nem éppen az eszükről híres emberek szoktak "le mindenkivel, én jobban tudom" mottóval megnyílvánulni. Habár más pártoknál is van ilyen, de erről hallom a legtöbb rosszat.
Elég sok mindenről híres a magyar ember, ez nem tartozik közéjük.
A pártok valóban magukhoz szeretnék vonzani - nemcsak a fiatalokat, minden megszólíthatót, hiszen a Fidesz megadta az alaphangot: minden a választásról szól, minden a hatalomról szól.
Megértem az elkeseredetteket, de azt nem árt észben tartani, a politika - akár akarja valaki, akár nem - a társadalom élete és életszínvonala. Aki tehát azt mondja, nem érdekli a politika, az valójában azt fogalmazza meg, nem érdekli a saját élete. Akkor is ezt mondja, ha nem így gondolja. Az más kérdés, ha valaki dühös a politika mai képviselőinek alamuszi magatartására. De a választás éppen arról szól, hogy az alamuszi képviselő helyébe jobba tegyünk. Nem a politika váltható le, hanem a képviselője.
igen utolsó, csak sajnos ma már nincs olyan politikai képviselő, aki bármilyen érdemi változást tud hozni
mindegyik másként csinálja vagy csinálná, valamelyik ezt elveszi, a másik azt visszaadja és mást vesz el
a lényeg, hogy tulajdonképpen ugyanott vagyunk és nem fejlődünk
ebből a szempontból tényleg felesleges elmenni szavazni
majd elmegy más helyettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!