Miért vannak ilyen elvakult, rosszindulatú, elfogult emberek?
A közlekedés fontos és ezt Orbán Viktor is tudja, ezért akarja felújítani a vasút-állomásokat, de a 444es libsik ebben is csak a rosszat látják
a cikk második felében csak arról próbálják rendkívül demagóg módon meggyőzni az olvasókat, hogy elavult dolog lenne a vasút-állomások fejlesztése (vicces mert nekem úgy tűnik elég sokan veszik igénybe, na mindegy)
tudom, hogy alapvetően mindig divat köpködni, aki éppen kormányon van, de ez most kiverte a biztosítékot, miért kell tényleg mindenben csak a rosszat látni? ha Schiffer, Bajnai vagy valamilyen másik nem-jobboldali ember építeni le merem fogadni, hogy egyből lelkesebben állnának a projekthez és nem csak ugatni tudnának
A vasútállomás felújítása az aztán meg fogja oldani a régi szerelvények és régi infrastruktúra okozta gondokat... Naponta járok vonattal, és valami bűn pontatlanok. Jobban örülnék, ha a vonat pontosságán javítanának. Ehhez az állomások állapotának van a legkevesebb köze. De legalább ha megint egy órát kell várnom a vonatra, akkor nem lesz olyan lepukkant az állomás. Az is valami.
Azért eggyel jobb, mint a stadionok.
"Sőt, ezt akár a nálunk szitokszónak tekintett PPP konstrukcióban valósítják meg."
Külön vicc. Itthon is pont alvállakozók oldanak meg mindent, csak itthon ez "rohadtdrága" külföldön meg szakértelem meg európa innováció...
Pazarló módon építkeznek: valamit (pl vágányok) felújítanak 160 km/órás sebességre de ugyanúgy a maximum 120-al mennek rajta a vonatok.
Ráadásul a transzeurópai korridorokon kívül (amit az EU fizet) semmi nyomát nem látni a karbantartásnak sem.
lepontozás
elfelejtettem hogy ide csak semmirese vitte emberek járnak
feri miért nem tudta megcsinálni az országot?
# 8/8 Időpont ma 14:40
Jelen pillanatban az fontosabb kérdés, hogy viki miért nem tudja. Ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!