Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért írnak a nyilas pártról...

Miért írnak a nyilas pártról akkora baromságot a wikipédián, hogy nem politizált faji alapon?

Figyelt kérdés

"A hungarizmus fajelméleti alapon nem beszélt alsóbbrendű és felsőbbrendű fajokról, csak együttélésre képtelen és együttélésre képes népekről."

Ezek akik megírták ilyenkor mit éreztek? Ugyanolyan nácik voltak mint a németek. Az a baj, hogy a magyarok szeretik kimosdatni magukat mindenből és másra mutogatni. Szemét egy népség.

2015. máj. 12. 09:09
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

"Egyébként ezzel az egész dologgal épp az a legnagyobb gond:van aki az egész magyarságot bűnösnek akarja láttatni és van aki teljesen vétlennek mindenben."

A magyarországi zsidó értelmiség bő 90%-a az első álláspontot képviseli és ennek hangot is ad.

Kertész Ákos, Dániel Péter csak a jéghegy csúcsa.

"Midenestre a mai napig van látható eredménye a történteknek,mert a különféle "kommentelős" oldalakon,nehéz olyan témát találni(legyen az politika, sport,bulvár,vagy bármi más),ahol ne botlana bele az ember néhány "lelkesen zsidózó úriemberbe".

Én ezt fordítva látom. Köztudott tény, hogy a média 90%-ban zsidó kézben van, a zsidó média pedig napi szinten kéjesen rúg bele a magyarságba. Élen jár az index.hu, a 444.hu és társaik.

Már engedtessék meg, de nem véletlen, hogy a zsidó "újságírók" tollából született, cikknek nem nevezhető magyarellenes förmedvények alatti kommentekben zsidókat szidalmazó megnyilvánulások jelennek meg.

Ez válasz a nyílt provokációra.

A zsidók ugyanezt eljátsszák Európa összes országában, a legismertebb példa a Charlie Hebdo esete.

Egész egyszerűen nem tudnak a seggükön megülni, frusztráltak, tele vannak komplexusokkal és ezt más népek iránti gyűlölködéssel élik ki.

Kinyílik a bicska a zsebemben, ha 2015-ben is 70 évvel ezelőtti dolgok miatt ártatlan emberekre ujjal mutogatnak, amikor a népemet gyalázzák, miközben az általuk napjainkban folytatólagosan elkövetett háborús büntettekről kussolnak.

Érdekes, ha valaki szóba hozza a gázai mészárlást, a palesztinok elleni agressziót, akkor rögtön felfortyannak és azt ordítják, hogy a zsidó hadsereg a világ legerkölcsösebb hadserege és a palesztinok mind terroristák, ő értük nem kár bla bla, meg hogy a Hamasz a civileket használja élő pajzsként, aztán ha pár ezer civil meghal, magukra vessenek...

Mennyivel különbek ők a náciknál?

Az a különbség, hogy míg a nácikat 70 éve legyőzték, mégis csak és kizárólag róluk van szó, addig ők pedig ugyanazt teszik napjainkban, mégis síri csend és hírzárlat.

2015. jún. 19. 11:17
 42/44 anonim ***** válasza:

Nem akarom különösebben elemezni T. Szabó írásait. De pl. a "Kettős kisebbségben" leírt '41-es karácsonyfalvai deportálást sehol más hiteles forrás nem említi. Sőt: '44-ig számos lengyelországi és szlovákiai zsidó menekült érkezett a környező településekre, azaz más források szerint is ezeken a településeken is '44-ig a zsidó lakosság biztonságban érezte magát.

1944. áprillis 17-20 között gyüjtötték össze Aknaszlatina központjában a helyi és a környező települések zsidó lakosságát (Alsóróna, Felsôróna, Hosszúmezô, Karácsonyfalva, Nagybocskó, Remetefalva, Rónaszék, Szaplonca). S mint írtam, az erdélyi deportálások '44 május 19-e után kezdődtek.

2015. jún. 19. 14:17
 43/44 anonim ***** válasza:

Nem akarok párhuzamot vonni, csak megemlíteni, hogy megesik, hogy egy NOL forrásra, mint "hitelesre" hivatkoznak. Lásd:

2014.04.23.

Hajba Ferenc

NOL

"A német Menetelés a békéért ...

Ő (Léderer Gertrud) a haláltáborba elhurcolt csaknem kétezer soproni zsidó közül az egyetlen túlélő."

Nem használ az igazságnak a "költői" túlzás.

Csak a soproni Léderer család túlélői: édesanyja, édesapja, nővére, nagynénje, nagybátyja, azok gyermekei, stb. (2011-es Léderer Gertrúd riport; "Egy soproni zsidó család története..." /Léderer Gertrúd és Zelma visszaemlékezése/).

Míg a riportban egy meg nem nevezett koncentrációs táborról beszél -ahová 'még a sokat becsmérelt szovjetek is kocsikat küldtek a foglyokért, a magyarok erre nem voltak erre képesek'.

A visszaemlékezésben: a felszabadulás előtti időszakot Szabolcs utcai kórházban töltötte, ill. onnan közvetlenül a szovjet ("román" /SIC/) felszabadítás előtt egy ismerős (Fittler Ferenc) Kistarcsára vitte.

Mellékes körülmény, hogy a Léderer család Rákosi Mátyás rokona.

2015. jún. 19. 14:46
 44/44 anonim ***** válasza:
Hát,szerintem inkább ne folytassuk,mert lassan eljutunk oda, hogy az emberiség minden bajáért a zsidók a felelősek, olyan hogy Holocaust,meg nem is volt.Tudom, vannak akik így gondolják,én nem.A deportálásokról meg az olvasottak alapján,még mindig úgy gondolom,hogy nem '44-ben kezdődtek,akkor csak "tetőztek".Akkor öltött tömeges méreteket a dolog.Azt meg ugyan nem tudom,hogy a média hány százaléka van zsidó kézben,de engem zavar,amikor mondjuk egy sporthír elolvasása után,a kommentek között "előjön" a téma.Függetlenül attól,hogy ki az oldal tulajdonosa.Ez van.Az izraeli-palesztin konfliktusba pedig végképp kár belemenni,mert az túl komplikált ahhoz, hogy egyértelműen "igazságot" lehetne tenni benne. Egyrészt olyan,hogy igazság,szerintem nincs,másrészt minden érdekelt félnek mást jelent ez a szó.
2015. jún. 19. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!