Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki ért egyet azzal, hogy az...

Ki ért egyet azzal, hogy az úgy nevezett művészek az államon élősködnek?

Figyelt kérdés

Kötelezővé kellene tenni újra a szakképzést. Hogy a diploma előfeltétele két év munkaviszony, meg egy szakmunkás végzettség legyen.

És hogy legyen munkájuk, államosítani a vállalkozásokat, visszahozni a tervgazdálkodást.

2015. máj. 11. 17:19
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

És egy ilyen rendszernek nem népszavazás útján kellene létrejönnie. Minden szakszervezet szervezzen sztrájkot. Bénítsük meg az országot, míg le nem mond a kormány és helyette egy tanács kerülne hatalomra.

Ennek a tanácsnak jogába állna bármilyen döntést meghozni, felülbírálni a törvényeket. A pártokat pedig törvényen kivül helyezni. Egyszerű, hatásos, virágzó.

2015. máj. 11. 17:35
 12/37 anonim ***** válasza:
79%

8-as! Hogy a fenébe, egy perccel megvertél! :-P

Na nem baj addig is prümm-prümm, boldogság, két ütem mindenkinek! :-D

2015. máj. 11. 17:36
 13/37 anonim ***** válasza:
93%

"Amúgy viccen kivül, mit látok? Olyan egyetemistákat, akik röhögnek és leparasztozzák az egyszerű kétkezi munkát végzőket.

A romkocsmákban rohadó művészekkel együtt.

"Dolgozz a hazád épülésén!" Ez lehetne kötelesség is."

Hát én nem tudom, az egyetemistákat hogyan sikerült összemosni a művészekkel, meg a romkocsmákkal, meg a kétkezi munkások lenézésével.

Én egyetemista vagyok, és inkább fordítva látom a helyzetet, amikor elsétálok egy kocsma mellett, kétkezi munkásokat (sokszor munkás ruhában) látok a kocsmában vedelni és cigizni, a művészetnek nem tudom szorosan mi köze van az egyetemistákhoz, maximum egy részük művész (egy nagyon kicsi részük), emellett fordítva látom azt is, hogy inkább a szakmunkások és tanulatlan emberek szidják az egyetemistákat, mint hogy fordítva. (Köszönjük Viktor az egyetemista ellenes propagandákat)

2015. máj. 11. 17:38
 14/37 anonim ***** válasza:
17%
gyúrcsánynak nagyon kell a hatalom, de csak 18-ban lesz választás így most itt trollkodik a faszsságaival
2015. máj. 11. 17:40
 15/37 TamásTóth ***** válasza:
95%

Én egyetemista vagyok/voltam (Most mester-t végzek a BSC-m már megvan)

Én nem nézem le és nem parasztozom le a szakmunkásokat, nem kell általánosítani. Azokat, akik 8 általánossal egy gyárban robotolnak, azokat nem tartom túl sokra, de öket sem nézem le. Így arra kérlek te se általánosítsd az egyetemistákat és a "művészeket"

Amiket meg beszélsz, azok nem oldanák meg a gondokat, csak növelnék őket. Tényleg komolyan gondolod, hogy egy "erős, megvesztegethetetlen katonai szervezet" független lenne és nem lenne senkinek se a "serege" Vagy ezt hogy képzelted ki irányítja öket? Az állam? Mert akkor jönne csak a diktatúra újra.

2015. máj. 11. 17:41
 16/37 A kérdező kommentje:

"Azokat, akik 8 általánossal egy gyárban robotolnak, azokat nem tartom túl sokra, de öket sem nézem le." De nem nézed őket túlsokra.

És ahogy látom az utóbbi években épp a munkások ellen ment az uszítás. A viccek forrásai ők, a viccek szenvedőalanyai ők. Menjenek ők is dolgozni. Építsenek valamit ne csak az állam vérét szivják. Adjanak is vissza valamit!

2015. máj. 11. 17:44
 17/37 TamásTóth ***** válasza:
95%
Nem tartom őket túl sokba, mert amit csinálnak munkát annak, nincs akkor értékteremtő képessége, mitn akár egy jó asztalosnak, vagy egy jó mérnöknek és emelett nem is tanultak, nem próbáltak többet tenni magukért.
2015. máj. 11. 17:47
 18/37 A kérdező kommentje:
Ó, szóval nem tiszteled őket. Egy jobb rendszerben meg te lennél a rácsok mögött! ÖCSISAJT!
2015. máj. 11. 17:50
 19/37 TamásTóth ***** válasza:
94%
Na és miért is lennék? :D
2015. máj. 11. 17:55
 20/37 Rubicon87 ***** válasza:
93%
Szóval kérdező, te beakarod vezetni a diktatúrát ugyebár. Történelem könyvet olvastál? Láthatod hogy a rendszer alapból rossz amit te annyira ajnározol.
2015. máj. 11. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!