Miért lenne jó, ha a Jobbik bekerülne a Parlamentbe vagy hogyha kormányt alakítana?
Szerintem nem lenne jó, sőt az ország amúgy is rossz gazdasági és politikai helyzetben van. Ráadásul csak fokozná a rasszizmus népszerűségét.
Akik meg úgy gondolják, hogy a Jobbik nem szélsőséges párt, azok szerint miért akarja fejleszteni a hadsereget, bevezetni a csendőrséget, visszaállítani a Magyar Gárdát?
Csak a hülyék nem veszik észre, hogy szélsőséges párt.
A pártprogramjukban túl sok "jót" ígérnek és bűnbakokat keresnek - tipikus szélsőséges párt.
Csak ésszerű, logikus válaszokat írjatok!
Miért a Jobbikot szapulod, kedves kérdező? Ők nem ártottak neked!
Szidd azokat, akik már ártottak, pl mszpfidesz.
De gondolom, te ezért pénzt kapsz.Vagy ha nem kapsz pénzt akkor nem értem.Akkor lehet, veled van a baj.
Hmm. Népszabadság, Origo. Jah. És a Barikád meg a Kurucinfo a szélsőséges, mi?
A bicskei üggyel kapcsolatban meg gondolom nem tűnt fel hogy lemondott, pedig valószínűleg ártatlan. Az elmúlt 20 évből ugyan sorold már föl nekem, hogy ennyiért ki mondott le magától? Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!