Szerintetek inkább kivándorolnak vagy itt maradnak a fiatalok?
"Meg is látszik az országon, hogy a nagymagyarok itthon maradnak."
Evvel egyet kell ércsek.
Azert az nagyon nem mindegy hogy ki hol el. Mert egy borsodi falubol persze hogy nagy az elvandorlas, de egy Bp 12.kerbol, vagy a nyugati orszagreszbol mar joval kevesebb megy ki.
Tehat azok a fiatalok akik az orszag elmaradottabb reszeibol vannak tomegesen vandorolnak el, mashol meg alig.
"tegnap 20:26"
Ha ez igaz lenne te is kint lennél.
"Ide ugyan nem. A disszidenseket kivégzik."
Látom a fogalommal sem vagy tisztában.
"Ráadásul a kivándorlók nagy része is pár év múlva visszajön ide családot alapítani. "
Na ilyet se láttam még! ha-ha
Az én volt osztálytársaim és ismerőseim közül elég sokan vannak kint, családból is és akikről tudok, azoknak eszük ágában sincs visszajönni.
Sürgősen tenni kellene valamit az ügyben, mert lassan a dolgozó, jól képzett munkaerő teljesen elmenekül innen.
"Na ilyet se láttam még! ha-ha
Az én volt osztálytársaim és ismerőseim közül elég sokan vannak kint, családból is és akikről tudok, azoknak eszük ágában sincs visszajönni. "
Nekem meg konkrétan egy ismerősöm sincs, aki ne jött volna vissza. Ja, hogy a gyökér stílusról ne feledkezzem el: ha-ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!