Az emberek miért úgy maradnak ki az szavazásokból, hogy "jaj ez amúgy se nyerhet, mert kicsi, ezért inkább nem szavazok"?
Inkább a baloldalt kellene megújítani teljesen, és eltávolítani a megbukott, impotens vezetőket onnan. Mivel rengeteg baloldali beállítottságú ember azért nem megy el szavazni, mert nincs kire. Folytatják a gyűlöletkampányt, a fröcsögést az ATV-n, de elképzelésük az ország helyzetének javítására nincs. Csak annyi, hogy legyen kormányváltás. Nos kérem, ez a buta embereknek elég lehet, de akiknek kicsit is helyén van az eszük, azoknak nem.
A kormány szidásával nem fog a baloldal helyzete megoldódni.
Igazad van. Az emberekkel a "jaj ezzel a párttal nagyon egyetértek, nagyon jó a programja, de kicsi és amúgy se nyer, inkább szavazok arra akit nem annyira utálok, de nagy" mentalitás a legnagyobb baj.
Amúgy mennyivel jobb lenne, ha a mai helyzet helyett pl. 8-10 db kis párt lenne bent a parlamentben.
Ha azt látod, hogy a 40 kilós ismerősöd összeverekedik egy 160 kilós bikával, akkor szívesen beszállsz a küzdelembe?
Gondolom nem.
Az emberek meg azzal vannak, aki a hitelesség mellett erős is.
"Az emberek meg azzal vannak, aki a hitelesség mellett erős is."
Szerinted Orbán hiteles ember és erős is? Vagy Lázár? vagy a többi elmeháborodott megalomán zsarnok? Egy frászt!
Egyikük sem hiteles, csak agymosni képes, megfélemlíteni és visszahozni a rákospajtáselvtársi időket. Mivel a magyar ember alapból birka és besz_ri típus, ezért könnyű megfélemíteni. Ezért áll a 160 kg-s bika mellé, nem azért, mert az "hiteles és erős" volna.
Én azért nem voltam még idén szavazni, mert nincs olyan korrekt alternatíva, akire jó lelkiismerettel rá tudnám nyomni az X-et. Talán ha Schiffer előbb beszélgetett volna azzal a gyökér ATV-ssel akkor elmentem volna szavazni az LMP-re. De így...
Nekem csak az önkormányzati választás maradt, mert nálunk Mucsaröcsögén csak független helyi parasztlegények indulnak, így valóban van értelme a szavazatomnak, sőt talán még befolyásolni is tudom a végeredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!