Mit gondoltok Sólyom László aláírja a Holokauszt-tagadásról szóló törvénytervezet?
1751
Ezen hangosan felröhögtem. Igen, ma a köztársaság elnöke egy olyan férfi, akinek a legkevésbé a melegek, utánuk a megvert anyák, ezek után a magyarok a legfontosabbak, és a piramis tetején van minden, ami fotoszintetizál.
"a holokauszt tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel"
Nem tudom hogy lehet ilyen hülye törvényt hozni?! Mi számít jelentéktelen színben feltüntetésnek? Ha nem bőgök elég hangosan a holo emlékműsoron akkor már irány a börtön?
Vicces amit csinálnak a rohadt biboldói.
De sztem válthatnánk mi is taktikát nyugodtan. Ezentúl NE tagadjuk a holo-t, NE is tüntessük fel jelentéktelennek - ismerjük el, hogy volt, ismerjük el hogy nagyon jelentős volt - és várjuk a következőt!
18:02:
Én is így gondolom...remélem,igazunk lesz:)
a törvény szembemegy az alkotmánnyal. remélem nem megy át.
(szólásszabadság joga és a történelmi események vitatásáról is van ilyen cikkely az Alkotmányban)
Sólyom László nem fogja aláírni a Holokauszt-tagadásról szóló törvány, ugyanis teljes mértékben alkotmányellenes. Sólyom amúgy sem szereti a cionistákat és ezt az egész történészek által vitatott dokumentumokat, amire a cionisták felépítették a Holokauszt propagandát.
Üzlet már ez is.
Most a magyar MÁV-ot perlik, hogy fizessen a gazdag cionistáknak, mert vonatokkal deportálták a "szegény" zsidókat.
Na,azért abból reméljük nem lesz semmi...az lenne ám csak a világ röheje.
Bár,amilyen fasza,harcedzett külpolitikusaink vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!