Mit gondoltok Sólyom László aláírja a Holokauszt-tagadásról szóló törvénytervezet?
Remélem, hogy nem fogja aláírni. :S Lassan azért is börtönbe csuknak, ha csak gondolok valamire?
Én nem tagadom a holokausztot, tudom, hogy volt. De könyörgöm, már tényleg a csapból is ez folyik, egy évben 25 holokauszt megemlékezés van. És ehhez képest van olyan ember Magyarországon, aki Rákosit élteti. Hát inkább az legyen büntetendő.
Nyugi,még nem lépett hatályba a törvény...
Utols: teljes mértékben egyet értek veled.
16:51:
Bocsi,akkor nem jól tudtam:P
Összetett kérdés ez.
Pl, mi lenne, ha tagadnám Trianont? Vannak rá bizonyítékok, hogy megtörtént? Azt mondom, hamisítvány, összeesküvés, stb. Sok ember érzékenységét sérteném vele. Ugyanakkor, a szólásszabadság az szólásszabadság. Én örülnék neki, ha önkényuralmi rendszerek áldozatain nem nagyon viccelődnénk, és ehhez nem kellene törvény.
Az igazság megáll a saját lábán, nincs szüksége törvényei védelemre.
A holokauszt tagadást miért kell büntetni? Miért pont ezt a történelmi esemény? Miért csak és kizárólag ezt?
17:28:
,,A holokauszt tagadást miért kell büntetni? Miért pont ezt a történelmi esemény? Miért csak és kizárólag ezt?"
Na ezaz...
Az igazság megáll a saját lábán, nincs szüksége törvényei védelemre.
Hogyne, az egész 21. század arról szólt, hogy nem gyilkoltak meg embereket hamis ideológiák alapján, mindig és mindenhol győzött az igazság, Sztalin meg meghalt hererákban húszévesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!