A devizások most jönnek rá, az elszámoláskor, hogy mégsem segítették ki őket?
Ezt most hallottam mindenféle híradóban, nem értem, eddig ezt nem tudták? Nekem nincs hitelem, de utána néztem és már abból világos volt, hogy itt nem arról lesz szó, hogy mindent vissza fognak kapni..
Most ezért is a fideszt fogják hibáztatni?
Miért nem az MSZP-t? Nem a Fidesz kényszerítette őket a hitelre, hanem az MSZP hitegette az embereket arra hogy ez milyen jó
"az MSZP hitegette az embereket arra hogy ez milyen jó"
Én nem emlékszem rá, hogy bárki is az MSZP-ből megkeresett volna abban az időben, hogy akarjak már devizahitelt felvenni, mert az milyen jó lenne nekem.
" diákoknak adott új hitelt ingyen" - mesélnél erről egy kicsit bővebben? Mit kaptak a diákok ingyen?
"a gazdaság nem járt jól, csak a kereskedők."
A magyar gazdaság nagy része a kereskedelmi és szolgáltató szektor. A legtöbb ember ezekben az ágazatokban dolgozik. Mellesleg ha a kereskedők jól jártak, akkor jól jártak a beszállítóik is (több megrendelés) illetve a termelők is (szintén a több megrendelés miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!