Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A devizások most jönnek rá,...

A devizások most jönnek rá, az elszámoláskor, hogy mégsem segítették ki őket?

Figyelt kérdés

Ezt most hallottam mindenféle híradóban, nem értem, eddig ezt nem tudták? Nekem nincs hitelem, de utána néztem és már abból világos volt, hogy itt nem arról lesz szó, hogy mindent vissza fognak kapni..

Most ezért is a fideszt fogják hibáztatni?

Miért nem az MSZP-t? Nem a Fidesz kényszerítette őket a hitelre, hanem az MSZP hitegette az embereket arra hogy ez milyen jó

2015. máj. 6. 00:25
1 2
 11/15 Andizsuzsi ***** válasza:

"az MSZP hitegette az embereket arra hogy ez milyen jó"

Én nem emlékszem rá, hogy bárki is az MSZP-ből megkeresett volna abban az időben, hogy akarjak már devizahitelt felvenni, mert az milyen jó lenne nekem.

" diákoknak adott új hitelt ingyen" - mesélnél erről egy kicsit bővebben? Mit kaptak a diákok ingyen?

2015. máj. 6. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem az MSZP vette föl a hitelt és sózta az emberek nyakába, egyrészt amúgy meg a gazdaságunknak borzasztóan jót tett a rengeteg hitel, brutálisan megnövelte a kerestek vásárlóértékét meg a foglalkoztatást is, csak aztán jött a 2008-as világválság és elzárták a bankok a pénzcsapot.
2015. máj. 6. 13:22
 13/15 anonim ***** válasza:
a gazdaság nem járt jól, csak a kereskedők... ha a gazdaság járt volna jól akkor most nem lennénk szarban
2015. máj. 6. 13:24
 14/15 The Vault Dweller ***** válasza:
100%

"a gazdaság nem járt jól, csak a kereskedők."

A magyar gazdaság nagy része a kereskedelmi és szolgáltató szektor. A legtöbb ember ezekben az ágazatokban dolgozik. Mellesleg ha a kereskedők jól jártak, akkor jól jártak a beszállítóik is (több megrendelés) illetve a termelők is (szintén a több megrendelés miatt).

2015. máj. 6. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem autóhitelem van, speciel nekem 500 ezer forinttal segítettek, úgyhogy ámulj csak. Egyébként a devizások tisztában vannak vele, mi az az elszámolás, nem hitték, hogy mindent visszakapnak.
2015. jún. 1. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!