Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A devizások most jönnek rá,...

A devizások most jönnek rá, az elszámoláskor, hogy mégsem segítették ki őket?

Figyelt kérdés

Ezt most hallottam mindenféle híradóban, nem értem, eddig ezt nem tudták? Nekem nincs hitelem, de utána néztem és már abból világos volt, hogy itt nem arról lesz szó, hogy mindent vissza fognak kapni..

Most ezért is a fideszt fogják hibáztatni?

Miért nem az MSZP-t? Nem a Fidesz kényszerítette őket a hitelre, hanem az MSZP hitegette az embereket arra hogy ez milyen jó

2015. máj. 6. 00:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez nem is arról szól, hogy hű de jól járnak, hanem makrogazdasági szinten ne legyen ilyen nagy arányú devizahitel arány.
2015. máj. 6. 00:28
 2/15 anonim ***** válasza:
42%
Nem jönnek azok rá. Ostobábbak azok annál.
2015. máj. 6. 00:30
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Menjenek a levesbe. Ne az én zsebemből akarjon senki vigéckedni.
2015. máj. 6. 01:16
 4/15 A kérdező kommentje:

ma 01:16

szerintem is jól csinálja a fidesz hogy nem segít nekik..

válalják a következményeket mohók voltak most fizessenek!!

nem kellett volna nagyobb házat meg terepjárót venni

csak azt nem értem miért orbánt hibáztatják a hülyeségük miatt, most hogy rájöttek hgoy nem lesznek annyira megsegítve?

nem orbán erőltette rájuk a hitelt hanem gyurcsány!

gyurcsány rossz politikája miatt vannak bajban most

2015. máj. 6. 01:27
 5/15 anonim ***** válasza:
szerintem jópáran vígan tudták volna fizetni a nagyobb törlesztőket, csak jött a kormány váltás, aztán ha nem egyezett a vélemény pápá, kereshetsz új munkahelyet, esetleg szarabb pozícióba osztották stb...
2015. máj. 6. 01:34
 6/15 A kérdező kommentje:

01:34

te miröl beszélsz?

pont hogy az mszp idejében vették fel az emberek a sok hitelt, orbán kormánya picit segített is nekik törleszteni, csak most azon vannak felháborodva hogy nem segítette többet.. de mire fel? és miért orbánra háborodnak fel?

orbán segít mindenkinek, a devizásoknak a qesztorosoknak, a diákoknak adott új hitelt ingyen, a nyugdíjasoknak mindenkinek csak segítenek, emellett még a szegényebbek is jobban élnek a közmunkák miatt lett munkájuk és sokat csökkent a rezsijük ami igen is sokat számít.. te a számítogép melül lehet nem vagy tisztába vele hgoy ez a több tízezer rezsi csökkentés a szegény embernek milyen sokat jelent egy hónapban..

és most a devizások is orbán ellen lázonganak?

a diákok a nyugdíjasok a qesztorosok mindenki orbán ellen lázong pedig orbán csak segíti őket.. -.-

orbán mit tehet arról hogy gyurcsány rávette a devizásokat hogy hitelt vegyenek fel amikor törleszteni se tudják vagy mit tehet arról orbán hoyg a komunisták pénzhamisító bróker cége csődbe ment? miért mindenért orbánt hibáztatjátok amiért gyurcsány a felelős?

2015. máj. 6. 02:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Te vagy az Viktor?
2015. máj. 6. 05:31
 8/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
93%

"A devizások most jönnek rá, az elszámoláskor, hogy mégsem segítették ki őket?"

Magyarország: a kisujját nyujtotta valaki, ők meg nemhogy az egész kart, de még mellette két embert is akarnak. Szerintem arra számítottak, hogy kifizetik helyettük a hitelüket. Most rádöbbentek arra, hogy a lottószelvényük vesztes szelvény volt.

2015. máj. 6. 06:44
 9/15 anonim ***** válasza:

"csak azt nem értem miért orbánt hibáztatják a hülyeségük miatt, most hogy rájöttek hgoy nem lesznek annyira megsegítve?

nem orbán erőltette rájuk a hitelt hanem gyurcsány!

gyurcsány rossz politikája miatt vannak bajban most"

Azért azt ne feledd, az árfolyamok orbán unortodox gazdaságpolitikája miatt szálltak el. A leminősítés bóvliba is emiatt volt.

2015. máj. 6. 08:32
 10/15 TamásTóth ***** válasza:

9-es:

M.O-nak jó ha gyenge a forint (egy bizonyos szintig persze), mert az elönyös az exportnak és hátrányosan érinti a külföldi cégeket, akik "importálnak".

2015. máj. 6. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!