Magyarország miért nem tudja megvédeni a saját állampolgárait?
Ez a dolog biztos, hogy erőteljesen rontja Magyarország nemzetközi megítélését.
Egy fejlett/fejlődő, vagy nyugathoz tartozni akaró országból sem menekülnek a kisebbségi csoportok tagjai.
Én évek óta külföldön élek, mikor ezt meséltem a munkatársaimnak, akkor le voltak döbbenve.Sértegetni nem akartak, errefelé udvariasabbak az emberek,igyekeznek tisztelni, nem megsérteni a másikat, viszont hozzáfűztem, hogy Magyarország sok tekintetben a 40-es évek szintjén van és nem akar belőle kitörni, a jövőbe nézni, hanem élvezi, hogy ott van.
15.32
"Magyarországon senki sem hal éhen, az állam biztosítja a minimumot különböző segélyek/munkanélküli támogatás/közmunka formájában. Aki mást mond, az hazudik."
Szóval ha két szülő keres mondjuk egy négy fős családban 94e Ft-t, akkor szerinted az elég? :() Légyszi áruld már el, nálatok mennyi a rezsi, mert szeretnék spórolási tippeket kapni.
"nálatok mennyi a rezsi, mert
szeretnék spórolási tippeket kapni."
Ehhez számolj hozzá 6-7* csp-t.
A rezsin meg visítottam a nevetéstől.
Lakás ingyen van, fűtés az vagy lopott fa, vagy nem is fűtenek, úgyis fűt a többi lakó.
Kapnak ingyen tankönyvet meg mindent.
Nem véletlenül zavarták őket haza, most is haza fognak jönni :)
Elég átlátszó a kérdés.
Ahogy már írták, nem kell vele foglalkozni, lesznek még ők hazazavarva, főleg ha majd megindul egy komoly hullám kifelé.
Másrészt csak nem állnak olyan rosszul, ha 200 ezres repjegyek mellett családok utaznak ki.
Főleg, hogy elismerik, hogy az otthoni TV-t, bútort adják el.
Másrészt miért nem Németországba, Ausztriába, Angliába mennek?Közelebb is van, munka ott is van.
Jah, hogy ott nincsen olyan kedvező segélyezési rendszer, már értem.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy kik üldöznek itt romákat??
Én egy bűncselekményről nem hallottam már évek óta.
Amúgy meg nem veszít az ország semmit, sőt, csak jól járunk, 150 családdal kevesebb segélyezett és bűnöző.
Ha már kilfeldről okoskodsz oda is csábíthatnád őket a "40-es szintjén lévő" Magyarországról, nem hőbörögnöd ahogy hobbiliberális szoktátok! :D
Amúgy meg senki nem bánja ha mennek, persze majd eszükbe jut a kanadaiaknak miért is szigorítottak a bevándorlási törvényükön.
"Kilakoltatás és szegénység elől menekülnek"
Akik nem hajlandók a lakbért, a lakás részleteit fizetni, helyette játékgépekbe, piára, cigire tolják azt, amijük van, azokkal mit kellene csinálni, te mit csinálnál velük ?
Szegénységet maguknak köszönhetik, ha a segélyüket normális dolgokra fordítanák, ruházat, élelmiszerek, tanszerek a gyerekeknek, akkor ki tudnának törni, de így, hogy egész nap kocsmában játékgépeznek, piálnak, cigiznek, dajdajoznak, így nem fognak kitörni soha a büdös életben. Ne én (jelen esetben a magyar állam) legyek (legyen) a hibás azért, mert hogy a támogatásomat nem rendesen használták fel.
Szegénység elől egyébként nem csak a cigányok mennek máshova, hanem rendes magyarok is, csak a kettő között az a különbség, hogy cigányok az új helyeken próbálják mégjobban meglovagolni a szociális hálót meg bíznak az enyhébb törvényekben, magyarok meg rendes fizetésért mennek ki dolgozni, hogy tudjanak 5-ről a 6-ra jutni, ha már itthon nemigen lehetséges. A kivándorló magyarokért mikor fogsz könnyeket hullajtani, kérdező ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!