Miért kellet megvárni, hogy halálos áldozata is legyen a sötétítésnek? Korábban már többször is felmerült, hogy módosítani kellene, mert a tolvajoknak ez segítség. Ahányszor trafikot raboltak ki, annyiszor felmerült, majd nem foglalkoztak vele.
"Miért, a balliberális MSZP nem ezt csinálta?"
Nem.
Erről nincs tudomásom, de nyilván ők sem voltak tökéletesek, sőt, jók sem. Nem is szavaztam rájuk soha.
A mostaniakhoz képest így is ártatlan kisangyalok.
A MÁV az egy darab állami cég amúgy. Azt ide-oda piszkálni egészen más, mint magáncégeket tönkretenni, boltokat bezáratni és össze-vissza szívatni az embert, aki csak csendben meg akar élni és dolgozni.
Érted, a közösképviselőket kötelezik arra, hogy tegyék ki a rizsacsökkentés propagandáját havonta és ha nem teszik, vagy lelopja valaki, akkor megbüntetik?
Ilyet egyszerűen nem szabadna egy demokráciában.
Vagy nézz meg egy csekket... a propaganda nagyobb rajta, mint a lényeges információ.
A mindennapi életet szemetelik tele az egójuk állandó és agresszív sulykolásával.
Európai nagyvárosokban meg az örömlányok állnak-ülnek a kirakatban a piros lámpás negyedekben, mi meg cigisdobozokról vitatkozunk. Na az a liberalizmus, ami ott van.
A fiatalok amúgy meg ugyanúgy hozzájutnak a cigihez, mint azelőtt...láttam én már 13-14 év körüli gyereket is bagózni. Abszolút tök mindegy, hogy van-e fólia az ablakon, vagy nincs.
"Magyarországon nem fekszik a liberalizmus."
Sajnos sokaknak tényleg nem. Pedig a másik út, a diktatórikus, sokkal rosszabb lenne.
A dohánybolt épp olyan sötét, mint aki kitalálta és bevezette.Eképp a működése is teljes kudarc.Tragikomikus.
Minél több bizonyítéka van annak, hogy amit csinálnak, szar, annál jobban úgy hiszik, jobb nem is lehet.Nem is értem, hogy nem takarították még el ezt az inkompetens parazita csürhét az ország éléről.
"Orbi igazi liberális intézkedése volt a sötétítés."
Nem. Victor Orbanescu egyik legaljasabb, legmocsokabb húzása volt. Tudod, az egy dolog, hogy kilopják a szemünket is, de a csuti skizofrén agymenése már emberéleteket is követel.
Remélem, ha oda kerül, ahová kerülnie kell, ez is fel lesz róva őfelségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!