Miért nem követeljük, hogy Orbán lemondjon? A Fidesz maradhat, de Orbán eljátszotta már többször is a bizalmat
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 16:42
1/9 anonim válasza:
Nem maradhat a fidesz. Az egész bandának a süllyesztőben a helye.
2/9 A kérdező kommentje:
ma 16:43
lol?
Miért nem veszítette még el a bizalmat? Már legtöbb fideszes ember sem hiszi el hogy nem lopnak össze vissza, legjobb esetben is azt hallom, hogy "nem lennének rosszak a törekvések, ha nem lopnának"
gyurcsányt is lemondatták.. mi a különbség? az hogy orbán még nem mondta ki nyíltan, hogy lopja a közpénzt? arra várhatunk.. miért mondaná ki?
2015. ápr. 18. 16:46
3/9 anonim válasza:
A Fidesz egy centralizált párt. A baloldal notóriusan könnyen váltogatja a miniszterelnököket.
4/9 anonim válasza:
Kérdező, téged sem az agyadért fognak elvinni az UFO-k.
5/9 A kérdező kommentje:
ma 16:56
mert?
hát téged sem.. sértegetni én is tudok :D
2015. ápr. 18. 16:57
6/9 anonim válasza:
Mit mert?
Mert nem egyedül Orbán a probléma, azért.
Orbán csak egy nagyon kis szelete az egész kuplerájnak.
7/9 anonim válasza:
2010 előtt nem hogy Orbánc nem volt, de még Fidesz sem és ugyanúgy el volt cseszve minden.
A probléma itt magukkal a magyarokkal van.
8/9 anonim válasza:
"2010 előtt nem hogy Orbánc nem volt, de még Fidesz sem" tényleg? Én úgy tudom, hogy 2002-ig ők voltak kormányon...
9/9 anonim válasza:
Követelni követelheted, attól nem fog lemondani. Gyurcsány esete megmutatta, mennyire demokratikus berendezkedésű Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!