Miért kellet megvárni, hogy halálos áldozata is legyen a sötétítésnek? Korábban már többször is felmerült, hogy módosítani kellene, mert a tolvajoknak ez segítség. Ahányszor trafikot raboltak ki, annyiszor felmerült, majd nem foglalkoztak vele.
Borzasztó.
Érdeklődnék, hogy aki ezt kitalálta, mit gondol arról, hogy a gyerekek nem látják ugyan a cigarettát, de látják, hogy könnyű ilyen helyre rossz szándékkal bemenni, rabolni, ölni.
Most se fognak foglalkozni vele.
1-2 ember halála miatt ?
Ugyanmár...
Üdv a liberális demokráciában!
Nem is értem, hogy gondoltad, hogy a bűnözőket megakadályozzuk bármiben is!
Téged pedig nem zavar, hogy aki ezt szeretné azt is mondta, hogy ne azzal foglalkozzunk, amit mond, hanem, amit tesz?
Orbi igazi liberális intézkedése volt a sötétítés.
Liberális? Haveroknak adni egy egész üzletágat, felesleges, ostoba szabályokat hozni és ráerőltetni a piaci szereplőkre?
Tudod te, hogy mi a liberalizmus?
Ha tudnád, nem mondanál ilyet...
ma 11:09
És mégis mi köze van a liberalizmusnak a sötétítéshez? A liberális gondolkodás inkább pont az lenne, hogy most ne takarjuk el, nyugodtan láthatja fiatal is. Ez inkább "konzervatív" gondolkodás, hogy ha nem látnak be akkor nem létezik. A liberális gondolkodásnak a szöges ellentéte a sötétítés.
Nagyon nem vagy tisztában, hogy mit is jelent. Tudom, hogy divat minden rosszat manapság a liberalizmusra húzni.
"Haveroknak adni egy egész üzletágat, felesleges, ostoba szabályokat hozni és ráerőltetni a piaci szereplőkre?"
Miért, a balliberális MSZP nem ezt csinálta?
Engem nem érdekel, hogy te mit gondolsz ki elméletben, hogy a liberalizmus miről szól, azt kell nézni, hogy mit tesznek.
A szomszéd is abban a hitben van, hogy ő egy igazi családapa, csak épp reggeltől-estig a kocsmában van.
Az USA is akkora liberális, hogy az elmúlt 200 évet végigháborúzta meg lehallgatott oda-vissza mindenkit, holott adatvédelemről meg minősített adatról meg jogállamiságról papolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!