Igaz hogy melegházasságban, meleg szülők által nevelt gyerekek 90%-a szintén homoszexuális lesz?
Nem nagyon lehet arányokról beszélni, mert a meleg házasság új dolog. Ha 20 év múlva kiderül, hogy a melegek által nevelt gyermekek nagy többsége bemelegedik, akkor már késő bánat lesz.
Ugye a gyerek a szüleiről veszi a mintát sok mindenben, miért lenne ez másképp a szexuális orientációval. Ha a fiad azt látná, hogy apa a kecskét izéli, akkor lehet, hogy neki is az lenne a prioritás.
Jézusom! Utolsó???
Azért elég heterónormatív társadalomban élünk ahhoz, hogy ez ne így legyen. Ez akkor sem volna igaz, ha valami vákumba nevelnéd a gyerekedet.
Én is heteró nevelést kaptam, mégis meleg lettem. Neveléssel max a szorongást tudod kinevelni belőle, ha mégis meleg.
"Ugye a gyerek a szüleiről veszi a mintát"
Akkor nekem nácinak kéne lennem mert apám imádta Hitlert még sem vagyok az. Meg alkolizálhatnák is meg fel is köthetném magam.
A szülői minta csak egy opció !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!