Igaz hogy melegházasságban, meleg szülők által nevelt gyerekek 90%-a szintén homoszexuális lesz?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 19:39
2/16 anonim válasza:
Nem. Én ellenzője vagyok az egyneműek házasságának de attól még a tény az tény. (Az ilyen "melegellenes" propagandát a libsik terjesztik, hogy aztán legyen mit megcáfolni, lám-lám, nincs is benne semmi rossz.)
3/16 anonim válasza:
Nem. Nem is tudom honnan veszed a kérdésben rejlő állítást ?
4/16 anonim válasza:
#2! " (Az ilyen "melegellenes" propagandát a libsik terjesztik, hogy aztán legyen mit megcáfolni, lám-lám, nincs is benne semmi rossz.)" Te aztán bonyolult észjárásu lény vagy!
6/16 anonim válasza:
Az össze meleg ismerősöm hetero szülök gyereke.
Szal szerintem nem.
7/16 anonim válasza:
"Az össze meleg ismerősöm hetero szülök gyereke. "
Elég érdekes is lenne, ha egy meleg férfi szülte volna őket.
Bár ezek már néha a biológia könyveket is át szeretnék írni.
8/16 anonim válasza:
#4: Neked meg fogalmad sincs, hogy működik a politika. Még neve is van ennek, szalmabáb-technikának hívják, mikor az ellenfelem szájába hülyeséget adok, aztán megcáfolom.
9/16 anonim válasza:
A szexualitás születés kérdése, és egyáltalán nem függ a gyereket felnevelő szülők nemétől, nemi irányultságától.
10/16 anonim válasza:
Dehogy. Jellemzően egy picivel egyébként nagyobb az arány, mint heteró szülőknél (1%) de ez szerintem annak tudható be, hogy a heteró környezetben vannak akik elnyomják a melegségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!