Miért akadnak ki a diákok azon, hogy az ilyen felesleges társadalmi szakokat törölni szeretnék?
Figyelt kérdés
Én informatikusként jártam az ELTE-re. Láttam a TTK-n mit művelnek. Semmit nem tanulnak, a lemorzsolódás alacsony, a h üly e is elvégzi.Melegedésre használják. A számonkérés színvonala nulla. Ráadásul termelik tömegesen a diplomás munkanélkülieket az adófizetők pénzén. TTK-ra azok jelentkeznek, akiknek semmi érzéke a legtöbb dologhoz (közg, űszaki)...Mit háborognak a diákok?! Én utálom orbánékat, de ebben speciel igazuk van.2015. ápr. 21. 18:41
21/22 anonim válasza:
eheheh, a TTK a természettudományi kar, jól mutatott rá a 17-es
22/22 anonim válasza:
Én azt tartom furcsának a kérdezővel kapcsolatban, hogy állítólag penge informatikus, aki azt ELTE-n végzett és olyan helyen dolgozik, amiről sokan csak álmodhatnak (mondjuk ilyen kollégák mellett inkább rémálom munkahely lehet :-) ez már kicsit sántít, de most higgyük el neki, de ha csak fele olyan jó, mint állítja magáról, akkor miért végzi most a villamosmérnökit, főleg nappalin???? Mert a BME-n csak nappali képzés van, ha valaki tuti infós, akkor az el tudja végezni az Óbudai Egyetemen is távoktatásos formában, és akkor az álom-munkahellyel sem lesz összeütközés, szóval ez a kettő nekem kicsit sántít így, én is két szakot végeztem, de a másodikat már levelezőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!