Miért akadnak ki a diákok azon, hogy az ilyen felesleges társadalmi szakokat törölni szeretnék?
Csak ez a két alternatíva van? Meghagyni pont ilyennek vagy megszüntetni? Csökkenteni a létszámlimitet nem lenne optimálisabb megoldás?
Megértem ha úgy gondolod hogy csak az az értékes ember aki összeszerelőműhelyben kézzel fogható árukat barkácsol össze, de a társadalomtudomány is szerintem érték, és igenis kell hogy legyenek emberek akik művelik azokat, lehet hogy kevesebb, de kell valamennyi, az biztos.
Igen én is felettébb murisnak találom, hogy kevered a TTK-k meg a TáTK-ot, de hajrá, csak szórakoztass minket! Ennyi ésszel max WC pucolónak vagy jó, de mondjuk a perem alatt biztos piszkos marad...
Egyébként mostmár a kormány is kezd észhez térni, és csak a társadalmi tanulmányokat szüntetnék meg, ami egyébként is szociológia light.
na egy újabb szakbarbár
műszaki az jó, társadalomtudomány az melegedő
gratulálok
"Amúgy 6-os, ahol én dolgozom (ezt minden szerénytelenség nélkül mondom), oda te valószínűleg az életben nem kerülhetnél. Inkább neked kéne elgondolkodnod azon, hogy valóban informatikus vagy-e, ráadásul, hogy jó-e..... annak ellenére, hogy láthatóan annak tartod magad. Megnézném, hogy hol tartasz az életben, válaszod alapján: SEHOL."
és látom, még önértékelési problémáid is vannak
ha nem lenne, nem azzal foglalkoznál, hogy egy tök ismeretlenhez méred magad, persze azt fantáziálva, hogy ő egy senki, tehát te akkor már vagy valaki
ne pszichológushoz menj a kisebbrendűségi komolexusoddal, hiszen ő csak melegedőn végzett, keress fel egy mérnököt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!