Mennyire részese a politkai kúltúra az életednek?
Ezt egy kicsit fejtsd ki bővebben :)
Érdekelnek a hírek, szoktam tájékozódni. Eljárok szavazni.
Ugyanakkor nem szeretek vitatkozni és lust vagyok, úgyhogy közbeszédben, közéletben nem veszek részt a szavazáson túl.
Egyetememen volt egy "politikai vitaest", ahol minden párt ifjúsági tagozata volt jelen. (kivéve Fidelitas)
Tudod hogy kezdődött az egész? Az együtt pm és a DK kivonult az első 5 percben... tudod miért?
Mert ők nem vitatkoznak a jobbikos sráccal.
Ok legyen ellenszenv, nem kell egymást szeretni, de az hogy kivonulnak a sz*rnak egy pofon.
Itt nincs politikai kultúra, soha nem is volt, jellemzően csőlátású politikai fanok köpködik egymást, végeláthatatlanul, nézd meg ezt a fórumot...
Vicces de néha kedvem támad nekem is trollkodni, csak azért hogy idegesítsem a többit. Tudod miért? mert esélytelen, hogy vitázzak is valakivel, (amiről végső soron a politika szól)
A normálisak elzárkóznak mindenféle politikai kérdéstől, jóllehet véleményük van mindenről, de nem mondják senkinek sem, azért mert normálisaknak nincs kedvük köpködni/személyeskedni stb.
Nagyon is!
Vettem is pénteken egy új taktikai mellényt,mert a régin szétment a zipzár.
Előrelátó vagyok.:)
Eléggé fontos része.
Rengeteget foglalkozom politikával, rengeteget olvasom.A szak, amire járok, szintén részben politikával kapcsolatos.
Mégis sokszor, különösen az egyetemen, elzárkózok a vitától, mert a legtöbb szaktársam velem ellentétes politikai elképzelésekkel bír.Ami nem is lenne baj, de legtöbbször csak ba*szogatnak, vagy olyan alapdolgokat mondanak nagy okosan, mintha ők lennének a fény az éjszakában, holott régesrég általam is tudott dolgokat hangoztatnak.
-ki van téve a szobám falára Orbán Viktor miniszterouru képe :)
-ha valaki szidja a kormányt az egyik fórumon, azonnal lehülyézem, vagy azt írom hogy nincs is úgy ahogy mondod :)
-fórumokon bejelentem az összes eltévelyedett Jobbikos, és baloldali (kommunista) hozzászóló írását és kérdéseit
-rendszeresen látogatom a Fidesz honlapját, és elmegyek az összes rendezvényükre
-le van töltve Orbán Viktor összes beszéde és minden reggel bejátszom a legfrissebbet, így indul a napom
-minden nap legalább 2x leégetem Gyurcsányt, mivel elrontották az országot az elmúlt 8 évben a hazugságaikkal ezért mindenről ők tehetnek (Orbánnak nehéz így rendet raknia, de sikerülni fog neki)
-önkéntesen járom a lépcsőházakat, és ahova nincs kitéve, hogy mennyit tudtak spórolni a rezsin, azt azonnal jelentem
azt hiszem aktívan részt veszek a politikai kultúrában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!