Itt miért "mindenki" Jobbik-ellenes?
Lassan el kéne gondolkodni azon, hogy gyűjtést szervezzünk és bankszámlát nyissunk a sok ájvékoló libbant antimagyar részére, hisz rászolgáltak egy kiadós pszichiátriai és pszichológiai kezelésre a sok paranoiás rettegéstől, ájvékolástól.
Magam részéről dobnék a perselybe. Emberbaráti szeretetből.
Nem ez a részleg teljesen Jobbikos.
Ami a Jobbik elleneseket illeti ők meg hiába mondanak dolgokat úgy se hiszitek el.
Láttam ép elég kommentet ha v ki a Jobbik mellet áll fel van pontozva ha ellene akkor le.
Továbbá vannak ezek a téveszmék h aki a Jobbik ellen van az Liberális.
Hát én nem így látom.
És hiába mondják azt hogy egy esetleges Jobbik kormány MO-ra nézve katasztrofálisával járna, gazdaságilag, nemzetközileg,az EU-hoz v akár a NATO-hoz való viszonyunkban... ezt sem hiszeitek el.
Igazából amit nem a Jobbik mond az lehet bármi számotokra hiteltelen. Úgy h felesleges is bármit mondanom. Igazatok van a bankárok nádpálcával való kergetése, az Iráni hadsereg behívása, a hazaárulok felakasztása, az Izraeli és EU-s zászló égetések hajigálások. ( van róla video nem rágalom)
Bizonyára segít majd ezen az országon.(Jobban romba dönteni ami még működne v megvan.)
De ti ezt sem hiszitek el.
Ja és persze ha nem Vona mondta volna azt h Iráni hadsereg hiánya van hanem bárki aki nem jobber már mindenhová kitetétek volna a képet h ő egy hazaáruló. De mivel ezt Vona mondta ő nem az v is próbáljátok minden sarkon ezt letagadni.
Mondhatnám még azt is volt gárdista ki éveken át megerőszakolta a lányát.
V olyan korábbi Jobbikos politikus aki drogokat használt.... stb esetek.
Ez számotokra csak Liberális propaganda.
Bár mindegy h mit gondoltok ezek megtörtént esetek.
Csak ne csodálkozzatok ha nem kerültek fel soha.
És nem nem vagyok Liberális.
Na lehet lepontozni hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!