Nagyjából az előttem szólók jól leírták, Novák Elődről mindenki tudja, hogy kuruc szerkesztő -vagy volt régebben-, a párt összes rendezvénye ott virít nagy betűkkel a nyitólapon. Az összes jobbikos által írt könyvet, füzetet reklámoznak, emlékszem még mikor Szegedi Csanád vigyorgott rám a kuruc nyitóoldaláról, apropó Csanád, miután otthagyta a Jobbikot a kuruc olyan hisztit vágott le, mint egy menstruáló tizenéves kamaszlány.
Ha a Jobbik veszít valahol sírnak, ha nyernek valahol, akkor őrjöngenek az örömtől, tulajdonképpen azt nehéz megérteni, hogy egyáltalán miért kérdés, hogy a portál masszívan jobbikos?
szeirntem le akarják vele járatni a jobbikot
nekem egy jobbikos ismerősöm sem olvas kuruc infót
"szeirntem le akarják vele járatni a jobbikot"
Akkor mondom mégegyszer: egy rohadt nagy Vona Gábor képre lehet kattintani a "hazának szüksége van rád" felirattal, ami egyenesen a jobbik regisztrációs honlapjához vezet. Mégis hogy ne kötnék össze az emberek a kettőt?
"szeirntem le akarják vele járatni a jobbikot"
A Jobbik soha semmilyen formában nem határolódott el a kuructól, még Vona is azt mondta róla, hogy egy tabudöntögető portál, amire szükség van a magyar interneten...
Bár a Jobbik párttagok tagadnak mindenféle kapcsolatot a kuruc.info-val, de úgy gondolom, hogy a Jobbik népszerűségnövekedéséhez a kuruc.info is hozzájárult (ha nem máshol, akkor szélsőséges körökben) a Jobbik megerősödéséhez.
Melyik az a párt, aki mellett a kuruc.info kiáll? A Jobbik.
....
"nekem egy jobbikos ismerősöm sem olvas kuruc infót"
Akik meg itt írogatnak jobbikosok, azoknak a többsége láthatóan kb. a kuruccal kel és fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!