"Ha az igazság kiderülne, biztos, hogy mindenki jobbikos lenne. " Mit gondoltok erről?
Az idézet Murányi Leventétől származik, de ehhez hasonló kijelentést már Vona Gábor is tett ("Az ország 2/3-a jobbikos, csak még nem tud róla.").
A Jobbik pozitív szakmai kampányt folytat immár éveken át, programjában nem lelhető fel rasszizmusra utaló jel. Ennek kapcsán fogalmazódott meg a fenti idézet is. Mi véleményetek róla?
Teljesen kizárt:D
Az ország 30-40 százaléka internacionalista/baloldali/liberális/nem nemzeti 10 százaléka cigány.
40-50 százalékot már is lehúzhatsz.
Nekem nem a rasszizmus a Jobbikkal a bajom.
Én is az vagyok.
Az nem számít, hogy a Fidesz uralja a médiát.
Ott a lehetőség a Jobbik előtt, hogy indítsanak egy saját TV-csatornát, de csinálhatnának rádiót is, az nem kerül annyiba, de elég hatásos úgy is.
Amit én látok, az az törekvés, hogy a Jobbik le akar számolni a rasszista (szélsőjobboldali, fasiszta, neonáci) bélyeggel, amit rájuk sütöttek a médiában.
Több kérdésben is megosztó a Jobbik, de úgy gondolom, hogy ez a leginkább mérvadó tényező. Több ismerősömet is kérdeztem már, hogy mit gondol a Jobbikról, és általában olyan válaszokat kaptam, hogy "durva, erőszakos párt", "szélsőséges párt", "ki akarja irtani a cigányokat" és ehhez hasonló véleményeket hallottam (olyan emberektől természetesen, akik nem olvasták a Jobbik programját, és nem is igazán érdeklődnek a pártpolitika iránt).
Most, aktualitásként az EU-val kapcsolatban azt a tévhitet szeretnék mindinkább eloszlatni, hogy a Jobbik "Európa-ellenes" párt. EU-szkeptikusnak vallják magukat, csak a média ezt úgy közvetíti, hogy mindenáron, kalap-kabát ki akarnak lépni az EU-ból, holott évek óta azt szeretnék elérni, hogy jöjjön létre egy objektív szakmai vizsgálóbizottság az EU hasznáról és káráról.
Szerintem 10 év távlatából ez már igencsak esedékes és elvárható lenne.
Ha tudnák hogy a Jobbik az egyetlen amely képes lenne megállítani a 6oshoz hasonlókat...
De hát nem jár ide az ország döntő többsége sajnos hogy ezt megtudhassa :)
A Jobbikal nincs semmi baj, az emberek hülyék, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!