Itt miért "mindenki" Jobbik-ellenes?
"Nem, de belőletek simán kinézem, hogy "előkészítitek" a nővé 4 évesek nővé operálást a csodálatos oktatási tervezetetekkel, meg a "progresszív" nevelési formákkal."
Pontosan erről beszéltem.
#20:08
Olvasatodban mit jelent a komcsi ? Tudod, hogy mit jelent szigorúan vett értelemben ? De Gaulle sokkalta erősebben vitte bele az államot a gazdaságba, mint ahogy a Jobbik akarja, és mégis jobboldaliként tekintenek rá, amolyan államkapitalistaként.
Ti a kapitalizmust csak akkor tudjátok elképzelni, ha a gazdaságból teljesen kivonul az állam és hagyja kontroll nélkül tenyészni a nagyvállalatokat ?
2009-ben 427 ezren, 2010-ben 860 ezren, 2014-ben már 1 millióan szavaztak a Jobbikra. Minden megyében megelőzte az MSZP-t. Most Tapolcán nyert és juttatott képviselőt egyéniben az országgyűlésbe.
Ezek szerint bő egymillió ember csúnya gonosz nácitrappista-artista-hortista-masiniszta.
Ájvééé. EU segííííts! :D
"ma 20:14"
Nem nem úgy képzelem. De ami most van, és 25 éve folyamatosan, az még mindig a szockós rendszer hagyatéka.
Igen túlszabályozott, túl bürokratikus, ráadásul marha költséges.
De érdenben erről nem is lehet vitatkozni, mert a jobbik szokás szerint a frázisokat durrogtatja, mint bármelyik párt. De az hogy honnan lesz pénz, meg hogy mégis hogyan azt senki nem tudja.
Egyéként a "komcsi" szót nem erre értettem, ha valóban jobbikos vagy úgy sem ismered be, de pl az hogy a keleti diktatórikus rendszerek felé húznak, az nagyon nem tetszik.
Másrészt a ruszkiimádással is felhagyhatnának mert az sem tetszik.
Az az érzésem van, a jobbik a hatalomért bármit megtenne, akár putyinnak is, így ha hatalomra kerülnek, gyakorlatilag nem ők, hanem a ruszki külügy fog kormányozni.
Aka: kgbéla, adott a jobbiknak 9 millát EU képviselő lett, az hogy honnan lett a 9 millió meg ki adta, senki nem kérdezte a jobbikból.
Most hogy megvádolták, meg csak sunnyog...
Ennyit a hitelességről. Vicces, de nem különb a jobbik semelyik párttól sem.
Vona gábor nyilatkozatait láttad, egyszer Néppárt, másszor meg zsidózik. Nincs ezzel nekem semmi bajom, de olybá tűnik: azt mond ami a népnek tetszik, de mögötte meg csak egy jó vastag önérdek van.
Sok a hisztis libber, hogy a törpe, antimagyar pártjaik összefelé zsugorodnak.
(Amúgy én sem értek mindenben egyet a jobbikosokkal, sőt remélem nem lesz fidesz 2 belőlük a végén.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!