Jobbik lesz, kilépünk a Nátóból és be fogják sorozni katonának az embereket? A Jobbikosok tényleg ezt akarják?
# 2
9/10, tényleg nem tudom eldönteni hogy troll vagy, vagy komolyan beszélsz.
"NÁTÓ" :)))
Igaza van az előttem szólónak.Tanulj egy kis helyesírást, majd utána foglalkozz politikával.Bonyolult lenne ez neked.
Nem csak a NATo-ból hanem az EU-ból is ki akarnak lépni. Ezt jelenleg a csukikampány mögé bújva nem nagyon hangoztatják.
Vissza akarják állítani a kötelező sorkatonaságot.
# 8
Látom te sem olvastad sem a programjukat, s egyetlen nyilatkozatukat az elmúlt fél évtizedben.
A Jobbikról sok rosszat el lehet mondani, de ennyire azért ők sem hülyék. A NATO-ba mindenképp maradnánk, az Eu-ból pedig legrosszabb esetben névszavazást tartanának a kilépésről, habár nem tartom valószínűnek, hogy eddig eljutnánk (a magyar társadalomról sokaknak negatív véleménye van, azonban aki nem súlyosan értelmi fogyatékos, az nemmel szavazna a kilépésre. A saját környezetemből kiindulva pedig még mindig többségben vannak az értelmes emberek akik ellenzik a kilépést, a Jobbik szavazók között is)
Én biztos nem megyek katonának. Felejtsenek el, én akkor már külföldön leszek -remélem-. Azt tagadni fogom, hogy magyar vagyok. Nem járatom le magam más országban, egy ilyen gyökér párttal.
Mi a jobbik programja? Látom itt sokan ezzel jönnek.
Jobbik programja egy nagy hazúgság.
Gyurcsány ehhez képest igazmondó ember. Pedig utáltam az mszp-t. Nyugati bérek, meg ingyen lakás és internet. Ébredjünk már fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!