Jobbikosok, szerintetek Vona Gábor jól vezeti a Jobbikot?
"Mivel talán csak neki van diplomája, a többi között villanyszerelő, meg gimnazista van csak, ezért ő a legalkalmasabb."
Balczó Zoltán, BP. MŰ. Egyetem, villamosmérnök
Barna Tibor, politológus, közgadász
Baráth Zsolt, szociálpedadógus
Bertha Szilvia, közgazdász
Dr Apáthi István, jogász
Dr Gyenes Géza, orvos
Dr Gyüre Csaba, jogász
Dr Kiss Sándor, közgazdász, gyógyszerész
Dr Nyikos László, egyetemi docens, közgazdász
Dr Staudt Gábor, jogász
Dúró Dóra, politológus
Sorolhatnám tovább...:)
Az is közismert tény, hogy az egyetemisták között a Jobbik a legnépszerűbb, tehát a fiatal értelmiség jobbikos, úgyhogy lesz utánpótlás, nem kell félni.
Az eredeti kérdésre válaszolva: olyan rosszul nem vezetheti, ha már 1,5 millióan támogatják a Jobbikot.
Szerintem semmi baj Vona vezetésével, de ha mindenképpen választani kell, akkor Volner Jánost találnám a legalkalmasabbnak a helyére.
Szerintem inkább azzal van a baj, hogy a Jobbikot is bejárja az a fajta enerváltásg, amivel csak lassan képesek dönteni sürgető kérdésekben, vagy lecsapni 1-1 témára.
3 év múlva ugyanúgy 2. lesz a jobbik, mint 2014-ben. Semmit nem látunk meg, max a szimpatizánsok fognak annyit, hogy háttérkoalíciót kötnek a fidesszel és jobbikosok tökre kilesznek ezen akadva.
Amúgy nem vezeti jól, mivel a radikális szavazókat nagy ütemben veszíti a jobbik, a radikális kirohanások és ahatalmas ellenmédia miatt, meg annyira nem tud erősen középre húzni, hogy választást nyerjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!