Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért növekedik a rasszizmus?...

Miért növekedik a rasszizmus? Miért pártoltok a jobbikhoz?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 15. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%

" Ja..., amíg nem te vagy a kisebbség, nem

téged utálnak, nem veled b**nak ki veled nap,

mint nap, addig te is le***od. Értem."

Nálatok aztán van ám divatja a dolognak szuka nevű gyerek!

Talán ilyen nickkel nem kellene az észt osztanod aminek híján lehetsz. :D

2015. ápr. 15. 22:01
 12/16 anonim válasza:
82%
sajnos közöttük kell élnem a családomal folyamatosan kötekednek hangoskodnak hazudoztak minden baromsàgot ránk pedig senki nem ártott nekik. magyar létemre kussoljak mert a kisebbségiek többen vannak. akkor miért rasszizmus ha utálom öket.
2015. ápr. 15. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Én realista vagyok,nem rasszista.
2015. ápr. 16. 02:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem pártolok a jobbikhoz.

Rosszabak mint az mszp fidesz együttvéve. Ha az igérgetéseit nézem, meg a rasszizmusát. Már Orbánt is utálják, hogy beleszól mindenbe. Jobbik mégjobban bele fog szólni.

2015. ápr. 16. 17:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Úgy hangzik, mintha a két kérdés ugyanarra irányulna, pedig két külön téma, bár nyilván van összefüggés. Szinte minden rasszista jobbikos, de egyáltalán nem minden jobbikos rasszista, nagyrészük nem az. A rasszizmus nem növekedik, nem tapasztalom, közepesen rossz a helyzet az országban kb. 2006-2007 körüli folyamatok óta, ami nem olyan vészes, ha megnézzük, a probléma forrása, vagyis az etnikai együttélési feszültségek milyen erősek. (Ugye nem kell magyaráznom, mitől, hiszen mindenkinek a könyökén jönnek ki mindkét oldal érvei.) Sokan szerintem pont a probléma megoldását várják a Jobbiktól, a "cigánykérdés" rendezését (a cigányok számára is összességében inkább előnyös, mint hátrányos rendezését). Hogy ezt teljesíteni tudják-e, azt nem tudni. Pont ez a lényeg: a Jobbik még soha nem volt hatalmon, így sokan tőlük várják "a valódi változást", az elmúlt 25 év paradigmáinak, gyakorlatainak eltörlését, felülvizsgálását, helyesbítését. Én személy szerint nem hiszem, hogy képesek lesznek erre, a hazai és nemzetközi sajtó orkánná erősődő ellenszele, Brüsszel lihegése és a saját belső problémáik (erősődő politikai opportunizmus, cionista befolyás erősödése, stb.) mellett. A médiának sikerülni fog az egész társadalmat ellenük fordítani, ha pedig a médiára megpróbálnak szájkosarat húzni... akkor ki fog derülni, ki az igazi úr a mai világban.
2015. ápr. 16. 17:47
 16/16 anonim ***** válasza:

1. Mert egyre több cigány születik, akik borsot törnek a nem cigányok orra alá.

2. Mert a többi párt nem töri magát, hogy megoldja a problémákat.

2015. ápr. 18. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!