Magyarországon csak a jogászhallgatók azok, akik ennyire ultrajobboldaliak?
Ez Magyarország legjobb jogászképzője.
Ha ezek az értelmiségiek így gondolkodnak, akkor mit várunk a társdalom többi részétől?
A többi szakon, intézményben is ez a helyzet, vagy ott azért nem ennyire durván ultrajobboldaliak a hallgatók?
a jogászok azok munkanélküli csövesek, kivéve akinek a szülei már sztárügyvédek
hagyjuk már :D
Ennek mi köze az ultrajobboldalisághoz te agyhalott? Én is veszélyesnek tartom őket mivel nem sikerült integrálni a többséget. Városunk 2 végén cigánytelep van, tiszta szemét, mocsok minden, gyakran járnak 10-20 fős bandába verődve a cigányok, elmúlt 10 évben többször is kergettek már meg, pedig nem vagyok se kopasz, se semmi.
Ez még csak nem is rasszizmus. Nem azt mondom hogy minden cigány veszélyes, hanem a cigányok általánosságban veszélyesebbek. Az első rasszizmus, a második tapasztalat alapján felállított statisztika.
Kedves második.
A cikk szerint az ELTE jogászhallgatóinak két marhada nem tekinti a romákat a magyar társadalomhoz tartozónak, elvitatják a jogaikat.
Ez bizony rasszizmus, igaz nem az extrémebb változata, de attól még az.
Jól is teszik az ELTE hallgatók. A romák a roma társadalomhoz tartoznak, és nem is a magyarhoz. Más a kultúra, értékrend, stb. (Had ne kelljen mondanom, hogy melyik a civilizáltabb.)
Továbbá nekik a romák "extra" jogai nem tetszenek. Valamiért a pozitív diszkrimináció nem diszkrimináció... Az nem zavar, hogy a romák egy halom segélyt, támogatást, segítséget kapnak, közben nem hajlandó a nagy részük a lakosság hasznos része lenni? Vagy, hogy mikor a C típusúak "mocskos magyaroznak" az csupán véleménykifejtés, de mikor egy tanár megkérdőjelezi, hogy a cigány gyerek miért nem tanul rendesen akkor az rögtön "büdös rasszista"?
Amit a felmérés mutat az nem ultrajobboldaliság, csupán normális felfogás.
Kedves 5.
Az emberek általában szeretnek túlozni.Nincs akkora probléma, mint mondják.
Ahogy a 4-es is írja. A cigányok a cigány társadalomhoz tartoznak. Másképp kulturálódnak, más közegben nőnek föl. Pedig kapnak egy halom segítséget, hogy része lehessenek a magyar társadalomnak, de nagy részük felvállalja, hogy nem szeretnék ezt. Ők nem szeretnének része lenni a többségi társadalomnak, aminek vannak egyéb hozadékai. Ez nem is gond, ha egy népcsoport megtartja a kultúráját, sőt. De az övükéből inkább nem kérünk, mert nem európai szintű, és egyáltalán nem szocializálódott. Európai (ez esetben magyar) emberek közé alkalmatlan.
Lehet majd lepontozni, hogy rasszista vagyok, de előbb azért mindenki gondolja végig kellő komolysággal.
"Összesen 719-en válaszoltak a kérdőívekre 2011 áprilisában."
8 kart vizsgáltak, azaz karonként durván 90 válaszoló volt átlagban.
Ez nem reprezentatív minta. 20-30 ezer joghallgató közül 791? Ugyan már...
"Az emberek általában szeretnek túlozni."
Ez betűre így igaz. De engem személy szerint nem érdekel, hogy mit gondolnak az emberek. Nem érdekel mit mondanak be a hírekben, nem érdekel mit ír a kurucinfó, vagy az akármilyen oldal. Csak és kizárólag a személyes tapasztalatom miatt kerülöm nagy ívben a cigányokat. Én falun nőttem fel, szóval sajnos van elég. Lopnak, gyilkolnak, ok nélkül agyon verik az embereket, csapatostól járnak az önkormányzatba a segélyért, ha jár nekik, ha nem, retteg tőlük mindenki.
Estig sorolhatnám neked a különböző szörnyűségeiket. Csak a példa kedvéért elmondok egyet, ez nem hiszem, hogy benne lett volna bármilyen tvben, vagy újságban. Egy fiatal tűzoltó srác ment délután haza. Elsétált egy cigányok lakta ház előtt, ahol a kedves lakók éppen kint voltak az udvaron. Semmit nem csinált, egyszerűen csak arra járt. A cigányok kirontottak utána mentek és majdnem agyonverték, mondván nem köszönt nekik... Rengeteg csontja eltört, súlyos belső sérülései lettek, de ő még a szerencsések közé tartozik, hiszen legalább túlélte. Ezek egyszerűen állatok. Tanulatlan, buta, agresszív, erőszakos állatok.
Kérdező, neked azt tudom ajánlani, hogy ne hidd el senkinek amit mond. Messziről jött ember azt mond amit akar. Menj el szépen és nézd meg a saját szemeddel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!