A vidéki Fidesz és Jobbik szimpatizánsok között szerintetek is alig van különbség?
Sokszor nem csak a szimpatizánsok között, hanem a megválasztott képviselőjük, hozzájuk kötődő újságírók közt is kevés a különbség
Elég megnézni ezeket a Fidesznél:
Meg például ez a Jobbiknál:
Persze, egyes Fideszes vagy Fidesz közeli emberek csak mondják ezeket, de a Jobbik meg is csinálná.
Ők gyakorlatilag fasiszta, szélsőjobboldali, még Putyinénál is keményebb diktatúrát akarnának bevezetni.
Vidéki Fideszes ismerőseim ugyanúgy zsidóznak, mint a Jobbikosok, meg állandóan egy vezetőért sírnak.
Így igaz.
Nekem van több vérfideszes ismerősöm és folyamatosan zsidóznak.
akkor a balos kulturkörről ne is beszéljünk
"akkor a balos kulturkörről ne is beszéljünk"
Ne, ugyanis nem róluk szól a kérdés.
Szerintem úgy általában nem nagy különbség van a vidéken élő, különböző pártok szimpatizánsai között. Például én is itt lakom, tudom, hogy a palettáról mindenki kapott több szavazatot, mégsem tudnám megmondani, hogy ki kire szavazott.
Putyinénál is keményebb diktatúrát akar bevezetni.... mit szívsz komám?
Ja már ha valaki beszél a zsidókról, akkor már azonnal rossz, antiszemita, náci :DDD
A szimpatizánsok teljesen másak, Fideszre már egy ideje dolgozó, családot építő van. Míg a Jobbikra az idősek (főleg ott, ahol kiszolgáltatottan élnek), valamint fiatalok szavaznak.
Ja és hogy a Jobbik diktatúrát akar kiépíteni? Nem volt kicsit sok az RTL Klub?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!