Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ilyen mélyre süllyedt...

Tényleg ilyen mélyre süllyedt a színvonal, hogy a Habony Árpád által vezetett kisbusz tulajdonosának mivolta a legnagyobb probléma?

Figyelt kérdés
Az Együtt elnöke állandóan ezzel foglalkozik, pedig bőven lenne értelmes téma, amire "pazarolhatná" az idejét: közbiztonság, kórházak állapota, alacsony fizetések, stb. Már megint a cirkusz jutott nekünk... Őszintén szólva, ki fogja jobban érezni magát, ha kiderül, kié a Habony Árpád által vezetett kisbusz?
2015. ápr. 10. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Ugyanaz a probléma, mint amiért a bulvár érdekli az embereket. Csak ellenségkép kell a népnek, a problémamegoldás senkit nem érdekel.
2015. ápr. 10. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

mesterségesen gerjesztett gyűlölet, vagy irigység.

ez a búlvármédia.

2015. ápr. 11. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Igazából lássuk be, érdekesek az ilyen dolgok. Habonynak papíron semmi köze nincs a parlamenthez és a kormányhoz, nem számon kérhető, de mégis állandóan ott sertepertél. Ha megmozgatnánk ezt a szálat lehet, hogy sokkal komolyabb dolgok is kiderülhetnének.

Ezért sem érdemes az ilyeneket elbagatellizálni.

2015. ápr. 11. 10:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel habony...

Viszont: Én miért nem járok kormányzati autóval? Ha nem vagyok bekötve, és záróvonalon tolom az előzést, akkor kiküldik a 100e huffot oszt jóvan. Nem az ügyészség "vizsgálja"

Engem az bosszant, hogy van egy "senki" akinek semmi köze a kormányhoz elméletben, aztán van diplomata útlevele, meg kormányzati autója, lehet még mentelmi joga is.

Ebben az országban nincs egyenlőség.

2015. ápr. 11. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!