Valamit rosszul csináltam? Holnap akartam leadni a jobbikos kopogtató cédulát, meg kezdtem szimpatizálni a dolgokkal, de kezdem meggondolni magam. Nem tettem semmit. Bővebben lent.
Ma ültem a villamoson egy négyes ülésen és tanultam...erre felszáll 2 srác meg egy csaj...acélbetétes, terepszín plusz egyéb kiegészítők...meg egy üveg bor...kussba ülök tanulok, és tűröm a pia szagot...erre az egyik megszoritja a karomat,hogy hogy képzelem h zsidó converse táskám van...és oda lök az üveghez... már bocsánat..nem vagyok márka fan, de ez a táska tetszik a retro kockás mintája miatt... és nem érzem h ekkorra bűn lenne ,ha valami tetszik... qrva szót nem szóltam hozzájuk, nem vagyok cigány,se más kisebbség, egy szövetkabátos barna hajú, történelemet tanuló csaj voltam kussba a villamoson...és valahogy átgondoltam, h akarom én h ilyen legyen az ország... másrészt azért bánt, mert a barátom is hasonló kinézetű,bár ő nem bántana...
Hasonló hungarista stb emberkék,én most rossz voltam,hogy olyan táskám volt ami tetszik(egyetlen converse cuccom),vagy az volt a gond hogy művelődöm...?Nem értem miért böktem a szemüket..
Linket,bizonyítékot!
Persze.Azért engem ez ilyen mértékben baromira nem érdekel.
Ha gondolod írd be a gugliba,az kidobál mindent amire kiváncsi vagy.Ne haragudj,de tényleg nem akarok mélyebben ezzel foglalkozni,inkább megnézem nem lett-e valaki terhes:))))
Nekem is mondták már haverok, érdekes,hogy Iphone-om van,ami a kapitalista USA szimbóluma, és közben kőkemény Jobbik-os vagyok...
Ez van, ne foglalkozz vele,hülyék sajna mindenhol vannak.
Kedves kérdező, azért az okozat ne előzze már meg az okot...
Nem arról van szó, hogy ilyen tahókból alakult a Jobbik, hanem, hogy van egy pár kőagy, akik azt hiszik, hogy a Jobbik által végre kifejezésre juttathatják a saját tahóságukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!