Hogy lehet, hogy a Jobbik beérte országosan a Fideszt, itt meg dübörög a Jobbik és konzervatív utálat, hisztériakeltés?
"Az oroszok brutális barbárok voltak. A kommunizmus előtt is azok voltak, és most is azok."
Ez színtiszta, hamisítatlan, kendőzetlen, fröcsögő rasszizmus. Egyes politikai kutatók szerint is a rasszimzus mindig balról vagy a liberális táborból érkezik. Szeretném megjegyezni, hogy ebben egyetértek ezekkel az urakkal. Az, hogy ezt csak az "vezetésükre" érted, az ilyen magyarázat engem nem győz meg. Rasszista vagy. Néha földrajzi tényezőket is figyelembe kéne venned, amikor ilyeneket írsz le. Gondolok itt ember-távolság-lépték dolgokra, ami alapvetően is képes gondolkodásmódot befolyásolni. De húzzatok csak a valamikor náci németekhez, fasiszta spanyolokhoz, fasiszta olaszokhoz...szép egy EU-t imádtok. Egy nagy szélsőjobbos fészek az egész.
"A görögök igencsak az oroszok felé húznak, franciáknál csak az oroszok által pénzelt pártok akarnak kilépni az EU-ból.
Angliában meg sose volt népszerű az EU, ez nem újdonság."
Tehát akkor ezek az országok nem hülyék, mert EU szkeptikusok, csak mi magyarok vagyunk hülyék, igaz?
"Ellenben a Jobbik már többször is kinyilvánította, hogy ők nem demokraták, tehát az ő gondolkodásukba az ellenvélemény létezése nem fér bele. Szerinted mi következik ebből?"
Ezzel kapcsolatban pedig te nem mondtál semmiféle újdonságot, mivel Magyarországon még sohasem volt demokrácia, de ez igaz valamennyi európai országra is. Amit ma annak hívnak, az nem demokrácia. Ez számomra is sok mindent elmond. Ennyi erővel soha többé nem akarok egyetlen baloldali pártot sem látni, mivel gumilövedékekkel lőnek rám, ha eltérő a véleményem az övékétől. Egyébként is, magára vessen az, akit lépten-nyomon be lehet tojatni bármilyen kitalált mesével.
21: nagyon vicces, amikor a jobbikosok rasszistáznak, aztán meg zsidóznak. Jó hát ha nem hiszel nekem és mindenáron rasszista bélyeget akarsz rám aggatni, rajtad áll. De akkor most én is mondom mit gondolok rólad: szerintem te egy álszent antiszemita russzofil hazaáruló vagy, töretlenül hiszel az önkényuralomban és Putyin felsőbbrendűségében. 56-ban felakasztottak volna.
Náci németek, hol élsz te? 30-as években?
Hogy jön ide az EU szkepticizmus? Nem érdekel. Az a gáz, amikor az oroszok pénzelik a saját érdekeik miatt, mert át akarnak léptetni minket az ő rendszerükbe. És ehhez a hazaáruló jobbikosok tapsolnak.
Mit kitalált? Ők maguk mondták. Vagy már nekik se hiszel?
Ők csak átvették a zsidók által feltalált kommunizmust és betartották az elveit. Egyébként a Szovjetunióban is megöltek 25-30 millió embert, nem csak Mao-ék tudtak alakítani.
Pont ez az amiről beszéltem, hogy az oroszokat elmondtad mindennek, az nem számít a saját mércéd szerint oroszozásnak, raccicmusnak, de az, hogy a zsidókhoz társítottam negatív dolgokat, az már masszív zsidózás, gyűlöletbeszéd.
Elég naiv feltételezés, hogy az oroszos vezetések rosszabbak, mint az amerikaiaké vagy másoké. Minden nagyhatalom aggresszorkodott, ragadozott, tekintette nemlétezőnek a nemzetközi jogot, hajtott végre és hajtanak végre emberkísérleteket, pl. az MK-ULTRA-t. Amerikaiak semmiben sem különbbek, mint az általad mélységesen lenézett oroszok. Meg ha meg van engedve a bal(f...)oldalnak, hogy amerikaiak ügynökeiként működhessenek nyíltan, akkor mi is hadd mehessünk Keletre.
22!
Az, hogy én rasszistának tartalak téged, annak ott az alapja a megelőző válaszodban, de te mit is tudsz felmutatni az én nem létező antiszemitizmusomról? A másik meg az, hogy én nem istenítem az oroszokat, csak szerintem nagyon goromba magatartás részetekről rasszista módon beskatulyázni egy egész államot, csak azért mert ők oroszok. Engem nagyon nem érdekel, hogy mi folyik Ukrajnában, ez az oroszok és az ukránok dolga. A te démonizáló és rasszista elképzelésednek csak akkor lenne itt helye, ha minden európai állam csak pacifista eszközökkel és csakis tiszta lapokkal operált volna a fennállásuk folyamán.
Látod, szerinted már nem léteznek nácik, mégis nálunk van kb. 1 millió, mert folyton ez hangzik el az elvbarátaid szájából. Most akkor gondolkodj el azon, hogy ki mennyire hülye ahhoz, amit éppen szajkózik.
Az EU szkepticizmus pedig úgy jön ide, hogy szerintetek a Jobbik kapásból kilépne az EU-ból (legalább olvasnál utána az ezzel kapcsolatos Jobbik tagok valós véleményének, ne csak egy részt ragadjatok ki), ergó hülyék. Itt adódik az, hogy ez a fajta újratárgyalási kényszer más államok részéről is felmerült. Ennyi erővel kijelentem a többi ellenzéki pártról, hogy azt akarják, hogy a magyarok menjenek el ebből az országból. Mert kb. ez így hangzana, ha Kurcsánynak csak egy félmondatát emelem ki, úgy, ahogy nálatok ez a Jobbik esetében igaz. Szóval elméletileg te is azokat támogatod, akik szerint ide nem kellenek magyarok.
A beteg elméleteidet ne nekem fejtegesd, hiába.
Nem fogod fel, hogy nem az orosz embereket utálom, hanem az "orosz medvét", ami mindent maga alá akar gyűrni? Valahogy az állam és az ember elválasztása nem megy neked?
És ne erőltesd ezt a rasszistázós szöveget, miközben szerinted a kommunizmust a zsidók találták ki. Jobbikosoknak nem áll jól.
"akkor mi is hadd mehessünk Keletre" - Támogatom!
Ezt mondom én is! Menjetek, nem állít meg semmi. Irány a következő moszkvai járat.
Bemásolnád az állítólagos zsidózásaimat?
Számomra mindenki rasszista és soviniszta aki lenézi bármelyik országot, vezetőtől függetlenül.
Semmi gond, könnyű itt összekeverni a dolgokat.
nem kergetek fantomokat, mert amiket leírok azok tények.
Te higyj abban amit jónak látsz, én is ezt teszem, de ezért senki nem szólhat meg téged és engem sem. Na ez a demokrácia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!