Hogy lehet, hogy a Jobbik beérte országosan a Fideszt, itt meg dübörög a Jobbik és konzervatív utálat, hisztériakeltés?
"Ki mondta hogy Izrael tetszik? Szokjál már le erről.
Az oroszok viszont már többször is elintézték az országot: 1848, 1945, 1956. Minden alkalommal véres leigázás folyt. Legutoljára még szovjet gyarmat is lettünk. Ezt akarod megint?"
EU és NATO tagokként orosz gyarmat leszünk? Hülyeség terén mindig van lejjebb. Egyébként a Szovjetunió már nem létezik, de legalább tudnád, hogy miket írsz le. A neved remélem nem az észjárásodra utal.
Kérdés hogy meddig leszünk EU és NATO tagok…
Az energetikai, pénzügyi, mutyi függés már így is megvan.
Szovjetunió, Oroszország, Eurázsiai Unió, nem mindegy pillanatnyilag hogy hogy hívják? A lényeg ugyanaz. Különben is, 56-ban szovjetek voltak. Ha oroszt írok, akkor meg abba kötsz bele.
A nevem pedig a kedvenc pártodra utal.
Amikor 2002 és 2010 között a mostani álbaloldali ellenzék kormányzott, akkor meg ők zengtek ódákat a hős szovjet hadseregről, akkor a Fidesz vádolta őket az ország orosz kézre juttatásával ...
A második világháborúban nem az oroszok ellen harcoltunk, hanem a kommunizmus ellen. Fun fact, a Waffen-SS-nek voltak orosz katonái is, akik önként harcoltak a május 9-ei fegyverletételig a vörösök ellen.
"Kérdés hogy meddig leszünk EU és NATO tagok…
Az energetikai, pénzügyi, mutyi függés már így is megvan.
Szovjetunió, Oroszország, Eurázsiai Unió, nem mindegy pillanatnyilag hogy hogy hívják? A lényeg ugyanaz. Különben is, 56-ban szovjetek voltak. Ha oroszt írok, akkor meg abba kötsz bele.
A nevem pedig a kedvenc pártodra utal."
Tehát akkor Anglia és Franciaország is az oroszok felé húz? Mivel pők is kifelé hátrálnának az EU-ból, a görögök meg fél lábbal kint is vannak. Logikátlan okfejtésed van.
"A nevem pedig a kedvenc pártodra utal."
Apropó, ha ennyire bajod, hogy van olyan ellenzéki párt, amelynek van is támogatottsága, de ti azon ágáltok, hogy semmisüljön meg, akkor bizony ti vagytok a szovjet felfogásúak. A demokrácia nem erről szól kedves anti demokrata!
2002 és 2010 között még a Fidesz is normálisabb volt.
Az oroszok brutális barbárok voltak. A kommunizmus előtt is azok voltak, és most is azok.
A görögök igencsak az oroszok felé húznak, franciáknál csak az oroszok által pénzelt pártok akarnak kilépni az EU-ból.
Angliában meg sose volt népszerű az EU, ez nem újdonság. Nem tudom milyen okfejtésembe kötsz bele, sose mondtam azt, amit szerinted igen.
A kedvenc pártod megsemmisítésének rémképe is csak a fantáziádban létezik. Ilyet se állítottam. Az nem elég, ha rájönne a nép, hogy öngyilkosság rájuk szavazni, és otthagynák őket a francba?
Ellenben a Jobbik már többször is kinyilvánította, hogy ők nem demokraták, tehát az ő gondolkodásukba az ellenvélemény létezése nem fér bele. Szerinted mi következik ebből?
"Az oroszok brutális barbárok voltak. A kommunizmus előtt is azok voltak, és most is azok. "
Nem érzed, hogy ez rasszizmus ? Ha mittomén a zsidókra mondom, hogy folyamatosan összeesküdnek, kapzsik meg mindenek, cigányokra és feketékre hogy bűnözők, barbárok és ostobák, akkor az rasszizmus / antiszemitizmus, de rajtuk kívül mindenkit nyugodtan lehet minős
Azt tudhatnád, hogy a kommunizmust zsidók találták fel, egy-két pártvezért (pl. Sztálin, Gorbacsov) leszámítva az egészet zsidók működtették, ilyen alapon a zsidók is barbárok ?
"Ellenben a Jobbik már többször is kinyilvánította, hogy ők nem demokraták, tehát az ő gondolkodásukba az ellenvélemény létezése nem fér bele. "
Bocsáss meg, de menj a francba ezzel a hisztériakeltéssel, nevetséges, amit leműveltek azzal a szólásával, hogy kiragadtok egy részletet az egész interjúból, azt eltorzítjátok, és próbáljátok azzal a hisztériát csinálni.
Én inkább maradok az "elmaradott" keleten, mintsem hogy menjek a multiturhás, LMBTQ-s Ojrópába.
Most miről beszélsz, hogy kötötted össze a két külön írt dolgot ? Két különböző dologról írtam két jól elkülöníthető részben Rosszabbiknak, egyik a kettős mérce, hogy oroszokat meg bárki mást lehet őrültségekkel meg mindennel vádolni, jellemezni, az elnézett dolog, ellenben ha a cigány - fekete - zsidó hármasra mond az ember negatív véleményt, akkor a fajtája meg elkezd rettegni, a másik meg hogy ő azért utálja az oroszokat, mert kommunizáltak. Erre tudattam vele, hogy a kommunizmust nem az oroszok találták fel, hanem a zsidók, és akik népirtásokat végeztek azalapján, azok is ilyen "mischlingek" voltak, pl. Sztálin és Berija grúzok voltak, csomó Gulag tábor vezetője meg zsidó származású. Vagy a KB-ben is voltak leplezetlen zsidók, akik zsidóknak tartották magukat és nem oroszoknak.
Menj már a francba a zsidózásoddal. Akkor már nem rögtön a gyíkemberek voltak?
Az tény, hogy volt egy hatalmas kommunista tömb, Kubától Vietnámig. Ezek mind zsidók voltak?
Olyan vicces hogy először rasszistázol, aztán meg akkorákat zsidózol, mint a ház.
Az oroszok brutális barbárságát természtesen nem minden egyes oroszra értettem, hanem a vezetésükre és különösen a Vörös Hadseregre, KGB-re, meg a mai Oroszországra.
A német háborús bűnök se azt jelentik hogy minden német bűnös. De neked megint a szavakon kell lovagolni, ugye?
Az átlag gondolkodásmód az oroszoknál sokkal kevésbé kulturált.
Igen, ez lehet hogy tartalmaz némi általánosítást, de én sose voltam a hű de PC szuperliberális alak.
De ha szeretnél Barbáriában lakni, javaslom neked is, hogy költözz oda, Putyin már vár. Vidd magaddal a többi Putyin-fan jobbikos haverodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!