Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, hogy a Jobbik...

Hogy lehet, hogy a Jobbik beérte országosan a Fideszt, itt meg dübörög a Jobbik és konzervatív utálat, hisztériakeltés?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 17:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

"Ki mondta hogy Izrael tetszik? Szokjál már le erről.

Az oroszok viszont már többször is elintézték az országot: 1848, 1945, 1956. Minden alkalommal véres leigázás folyt. Legutoljára még szovjet gyarmat is lettünk. Ezt akarod megint?"

EU és NATO tagokként orosz gyarmat leszünk? Hülyeség terén mindig van lejjebb. Egyébként a Szovjetunió már nem létezik, de legalább tudnád, hogy miket írsz le. A neved remélem nem az észjárásodra utal.

2015. ápr. 9. 16:26
 12/30 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy meddig leszünk EU és NATO tagok…

Az energetikai, pénzügyi, mutyi függés már így is megvan.

Szovjetunió, Oroszország, Eurázsiai Unió, nem mindegy pillanatnyilag hogy hogy hívják? A lényeg ugyanaz. Különben is, 56-ban szovjetek voltak. Ha oroszt írok, akkor meg abba kötsz bele.

A nevem pedig a kedvenc pártodra utal.

2015. ápr. 10. 00:18
 13/30 A kérdező kommentje:

Amikor 2002 és 2010 között a mostani álbaloldali ellenzék kormányzott, akkor meg ők zengtek ódákat a hős szovjet hadseregről, akkor a Fidesz vádolta őket az ország orosz kézre juttatásával ...

A második világháborúban nem az oroszok ellen harcoltunk, hanem a kommunizmus ellen. Fun fact, a Waffen-SS-nek voltak orosz katonái is, akik önként harcoltak a május 9-ei fegyverletételig a vörösök ellen.

2015. ápr. 10. 00:23
 14/30 anonim ***** válasza:

"Kérdés hogy meddig leszünk EU és NATO tagok…

Az energetikai, pénzügyi, mutyi függés már így is megvan.

Szovjetunió, Oroszország, Eurázsiai Unió, nem mindegy pillanatnyilag hogy hogy hívják? A lényeg ugyanaz. Különben is, 56-ban szovjetek voltak. Ha oroszt írok, akkor meg abba kötsz bele.

A nevem pedig a kedvenc pártodra utal."

Tehát akkor Anglia és Franciaország is az oroszok felé húz? Mivel pők is kifelé hátrálnának az EU-ból, a görögök meg fél lábbal kint is vannak. Logikátlan okfejtésed van.

2015. ápr. 10. 16:28
 15/30 anonim ***** válasza:

"A nevem pedig a kedvenc pártodra utal."

Apropó, ha ennyire bajod, hogy van olyan ellenzéki párt, amelynek van is támogatottsága, de ti azon ágáltok, hogy semmisüljön meg, akkor bizony ti vagytok a szovjet felfogásúak. A demokrácia nem erről szól kedves anti demokrata!

2015. ápr. 10. 16:31
 16/30 anonim ***** válasza:

2002 és 2010 között még a Fidesz is normálisabb volt.

Az oroszok brutális barbárok voltak. A kommunizmus előtt is azok voltak, és most is azok.

A görögök igencsak az oroszok felé húznak, franciáknál csak az oroszok által pénzelt pártok akarnak kilépni az EU-ból.

Angliában meg sose volt népszerű az EU, ez nem újdonság. Nem tudom milyen okfejtésembe kötsz bele, sose mondtam azt, amit szerinted igen.

A kedvenc pártod megsemmisítésének rémképe is csak a fantáziádban létezik. Ilyet se állítottam. Az nem elég, ha rájönne a nép, hogy öngyilkosság rájuk szavazni, és otthagynák őket a francba?

Ellenben a Jobbik már többször is kinyilvánította, hogy ők nem demokraták, tehát az ő gondolkodásukba az ellenvélemény létezése nem fér bele. Szerinted mi következik ebből?

2015. ápr. 10. 18:02
 17/30 A kérdező kommentje:

"Az oroszok brutális barbárok voltak. A kommunizmus előtt is azok voltak, és most is azok. "

Nem érzed, hogy ez rasszizmus ? Ha mittomén a zsidókra mondom, hogy folyamatosan összeesküdnek, kapzsik meg mindenek, cigányokra és feketékre hogy bűnözők, barbárok és ostobák, akkor az rasszizmus / antiszemitizmus, de rajtuk kívül mindenkit nyugodtan lehet minős

Azt tudhatnád, hogy a kommunizmust zsidók találták fel, egy-két pártvezért (pl. Sztálin, Gorbacsov) leszámítva az egészet zsidók működtették, ilyen alapon a zsidók is barbárok ?

"Ellenben a Jobbik már többször is kinyilvánította, hogy ők nem demokraták, tehát az ő gondolkodásukba az ellenvélemény létezése nem fér bele. "

Bocsáss meg, de menj a francba ezzel a hisztériakeltéssel, nevetséges, amit leműveltek azzal a szólásával, hogy kiragadtok egy részletet az egész interjúból, azt eltorzítjátok, és próbáljátok azzal a hisztériát csinálni.

Én inkább maradok az "elmaradott" keleten, mintsem hogy menjek a multiturhás, LMBTQ-s Ojrópába.

2015. ápr. 10. 18:37
 18/30 anonim ***** válasza:
Már nem azért,de szerintem annak is van elég esze, hogy felfogja nincs semmiféle zsidó összeesküvés a kommunizmus megszületése mögött, aki csak a 8 általánost végezte el.
2015. ápr. 10. 19:00
 19/30 A kérdező kommentje:

Most miről beszélsz, hogy kötötted össze a két külön írt dolgot ? Két különböző dologról írtam két jól elkülöníthető részben Rosszabbiknak, egyik a kettős mérce, hogy oroszokat meg bárki mást lehet őrültségekkel meg mindennel vádolni, jellemezni, az elnézett dolog, ellenben ha a cigány - fekete - zsidó hármasra mond az ember negatív véleményt, akkor a fajtája meg elkezd rettegni, a másik meg hogy ő azért utálja az oroszokat, mert kommunizáltak. Erre tudattam vele, hogy a kommunizmust nem az oroszok találták fel, hanem a zsidók, és akik népirtásokat végeztek azalapján, azok is ilyen "mischlingek" voltak, pl. Sztálin és Berija grúzok voltak, csomó Gulag tábor vezetője meg zsidó származású. Vagy a KB-ben is voltak leplezetlen zsidók, akik zsidóknak tartották magukat és nem oroszoknak.

2015. ápr. 10. 20:13
 20/30 anonim ***** válasza:

Menj már a francba a zsidózásoddal. Akkor már nem rögtön a gyíkemberek voltak?

Az tény, hogy volt egy hatalmas kommunista tömb, Kubától Vietnámig. Ezek mind zsidók voltak?

Olyan vicces hogy először rasszistázol, aztán meg akkorákat zsidózol, mint a ház.

Az oroszok brutális barbárságát természtesen nem minden egyes oroszra értettem, hanem a vezetésükre és különösen a Vörös Hadseregre, KGB-re, meg a mai Oroszországra.

A német háborús bűnök se azt jelentik hogy minden német bűnös. De neked megint a szavakon kell lovagolni, ugye?

Az átlag gondolkodásmód az oroszoknál sokkal kevésbé kulturált.

Igen, ez lehet hogy tartalmaz némi általánosítást, de én sose voltam a hű de PC szuperliberális alak.

De ha szeretnél Barbáriában lakni, javaslom neked is, hogy költözz oda, Putyin már vár. Vidd magaddal a többi Putyin-fan jobbikos haverodat.

2015. ápr. 10. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!