Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nektek is van egy olyan...

Nektek is van egy olyan érzésetek, hogy egyik párt rosszabb mint a másik?

Figyelt kérdés
Legalábbis a jelenlegi magyar pártok közül.
2015. ápr. 1. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
A legkevésbé rosszat kell választani, különben megint FIDESZ kormány jön.
2015. ápr. 1. 10:37
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
A Fidesznél csak a Jobbik lehet jobb. Az nem normális, aki a bukott bal oldalt kívánná az ország élére, na akkor menne tönkre az ország azonnak.
2015. ápr. 1. 10:42
 3/9 anonim ***** válasza:
De, elég gyakran. Meg kell találni a "legkisebb rosszat". Viszont véleményem szerint aki az idáig kormányzott pártokból választ, az meg is érdemli a sorsát. Ebből ugyan nem derül ki hogy a maradék 2 parlamenti pártból melyikre szavaznék én, de aki a másikra szavaz, azt is teljesen megértem...
2015. ápr. 1. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Nincs jó párt. A Jobbik még rosszabb lenne, mint a Fidesz. Nagyon gyorsan csődbe vinné az országot.
2015. ápr. 1. 10:56
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Az övé az egyetlen közgazdaságilag is indokolható program.

Nem tudom ez miért jelentene csődöt.

Tudod mikor és mitől lesz az államcsőd?

2015. ápr. 1. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:

4:

biztos igazad is van, elvégre te ezt így megondtad a gyakorikérdéseken az egyik kérdés alatt, szóval ezt linkeld el a Jobbiknak, hogy oszoljanak fel, mert te a jövőbe látsz.

2015. ápr. 1. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan érzésem van, hogy egyik rosszabb, mint a másik. Vagyis igazából olyan érzésem van, hogy egyiknek sem az a célja, hogy az ország elinduljon egy jó irányba, hanem mind csak azt várja, hogy szavazzák meg és lehet lopni...

Ez a legkisebb rossz szöveg meg már unalmas, azokkal is ugyanúgy rábszcsiztunk, mint a többivel...

2015. ápr. 1. 11:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ez már nem csak egy érzés, hanem tapasztalat.
2015. ápr. 1. 14:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyerhet akárki a fidesz és jobbikon kívül.
2015. ápr. 1. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!