Mitől lehet az egyik szemem rosszabb mint a másik?
Esetek többségében azért romlik gyorsan valakinek a szeme, akár pár hónap alatt is, mert a dominánsabb szeme romlik. Az viszont baj. Mert ehhez a szemhez igazítja a másik szemed a képet.
A másik, ami emögött állhat a nem megfelelő vérkeringés, sűrűbb, vérrögös vér. Nálam az utóbbi volt. Hónapokig romlott a szemem, egyre homályosabban láttam messzire. Jó hogy nem csináltattam szemüveget, mert mikor elkezdték a vérhígítást látványosan és gyorsan javult a szemem. Most már a bal szemem +0,5-ös, a jobb +0,75-ös. De elég volt mindkettő lencsét +0,5-ösre csináltatni.
Igazából megbántam...mert ez még nem vészes, lehet javítani ezen a a kis eltérésen. Szóval nem is hordom a szemüveget, sokkal jobb így, mert fájt a fejem tőle elég gyakran. Most inkább tornáztatom a szemem. :)
Na és kiderült egyébként az oka? mitől romlott ilyen gyorsan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!