Gyed után vagyok, megszünt a munkaköröm, felajánlott egy másik "rosszabb" állást, de nem fogadtam el. Ez után mi jön?
ha nem mondasz fel akkor elfogadod a munkát és csinálod... :) vagy maradsz otthon gyesen.
gondolod ki fog rúgni miután kifizeti a szabijaidat és tudna más munkakörben alkalmazni?
őszintén szerintem örülj neki, hogy korrekt a főnököd és felajánlott egy másik állást. én munkahelyem úgy ahogy van megszűnt, januárban lejár a gyesem és nem találtam még állást... :(
A törvény szerint most már sajnos fel is mondhat neked, úgyhogy lényegében mindegy is, hogy ki mond fel kinek. Ez esetben neki kell egyébként.
Ezt úgy fű alatt apróbetűben fogadták el kivételként. Miszerint a nőt vissza kell venni, de! ha nincs a végzettségének megfelelő üresedés, akkor el is lehet bocsájtani.
Sokan ágálnak majd, de higgyétek el, hogy így van, engem 2 éve rúgtak ki így, akkor alaposan utánajártam.
Egyet tehetsz, ha elég régóta dolgoztál ott, akkor semmiképp ne hagyd a végkielégítést.
Egyébként végső esetben én elfogadnám, legalább beleírod az önéletrajzodba, hogy dolgoztál, ha akár 1-2 hónapot, akkor is. Ha éveket otthon voltál, és kicsi gyereked van, szinte lehetetlen elhelyezkedni, ezt is tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!