Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyed után vagyok, megszünt a...

Gyed után vagyok, megszünt a munkaköröm, felajánlott egy másik "rosszabb" állást, de nem fogadtam el. Ez után mi jön?

Figyelt kérdés
Ragaszkodik, hogy én mondjak föl, hogy ne kelljen fizetnie. De én nem mondok föl. Most mi fog történni?
2014. dec. 15. 22:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! én is ugyan ebbe a helyzetbe kerültem, viszont én elfogadtam az alacsonyabb beosztást, viszont mégis én jöttem ki a legjobban belőle. Úgy csináltam, hogy ő mondjon fel nekem, pl. nem mentem be időre dolgozni, vagy hamarabb hazamentem, határidős dolgokban csúsztam, nem jelentem meg a meating-eken, stb. 2 hónap után átadta a felmondásom, kaptam végkielégítést, maradék szabimat kifizette. Mindenkinek nyugodt a lelkiismerete, mert ő visszavette a kismamát, milyen rendes, de sajnos úgy alakult, hogy el kellett küldeni 2 hónap után, nekem is jó, mert mégsem én mondtam fel, nem kell ott dolgoznom (amúgy utáltam nagyon), és persze anyagilag is így jártam a legjobban.
2014. dec. 17. 13:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. Nekem csak az a fenntartásom ezzel, hogyha azért mondanak fel valakinek,mert nem végzi jól a munkáját, az nem lehet rendkívüli felmondás? Mert ez esetben megint nem jár a végkielégítés, szóval veled tényleg nagyon rendesek voltak, valószínűleg tényleg nem volt tiszta a lelkiismeretük.
2014. dec. 20. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!