Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Jobbik keresztény párt,...

Ha a Jobbik keresztény párt, akkor miért nem támogatja a vasárnapi munka szünetet?

Figyelt kérdés

A vasárnap arra van, hogy az időt a családdal töltsük és nem arra, hogy plázázzunk.

A vasárnapi program legyen a természetjárás, levegőzés a parkban.

Én sem vásárlok soha vasárnap.

Meg, Ausztriában, Németországban, Franciaországban is van vasárnapi munkaszünet.

Nálunk miért ne lehetne?Ennyi jár a bolti dolgozóknak.

Úgy tűnik mégis igazak a pletykák miszerint a Jobbik a balliberálisok titkon együttműködnek.

Biztos van is közös témájuk, az egyik szeretne Szibériába kirándulásokat szervezni, a másik meg nosztalgiázik a régi szép szibériai kirándulásokon.

2015. márc. 30. 21:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
77%

"Szerintem az még egy ennél is jobb kérdés, hogy hogyan lehet keresztény egy olyan párt, ami támogatja a halálbüntetést...?"

Az inkvizíció és a boszorkányégetések megvannak?

2015. márc. 31. 08:24
 22/31 anonim ***** válasza:
56%

Hagyjuk már a hülyeséget.

A vasárnapi boltbezárásnak semmi köze a valláshoz, egyszerűen egy gazdasági intézkedés, amivel a (többségében magyar) kisebb vállalkozásoknak adnak egy kis előnyt a (külföldi) multikkal szemben.

Ezért én sem értem, hogy a Jobbik miért nem támogatja az intézkedést. A vallást meg kár idekeverni.

2015. márc. 31. 08:44
 23/31 kovpet ***** válasza:
60%

"A vasárnap arra van, hogy az időt a családdal töltsük és nem arra, hogy plázázzunk."

Ki szerint? Az tegyen így, ha neki ez a szimpatikus, de mást ne kényszerítsen a saját hülyeségeire.

2015. márc. 31. 08:59
 24/31 sandorka25 ***** válasza:
49%
Én nem támogatom a vasárnapi zárva tartást, azért nem támogatom, mert egy hülyeség! Igaz hogy a Nyugat Európában is volt, de ott megszüntették. Én mondom nektek hogy ez hülyeség a vasárnapi zárva tartás.
2015. márc. 31. 09:27
 25/31 anonim ***** válasza:
67%
Miért ennyire szellemileg alulmaradott minden keresztény ember? Nem azért megyünk a boltba vasárnap mert muszáj hanem mert kell aznapra meg másnapra az élelmiszer b*szki! A melósok is örülnek, hogy dolgozhatnak akár vasárnap is, pótlék jár érte. Ennyi erővel a mentősök meg a tűzoltók se dolgozzanak, menjenek azok is levegőzni a parkba. Mondjuk azt se tudom hol akarsz te levegőzni mert az egész Budapest úgy bűzlik hogy az csak na. Pontozz le ha egyet értesz!
2015. márc. 31. 11:24
 26/31 anonim ***** válasza:

"A vasárnapi boltbezárásnak semmi köze a valláshoz, egyszerűen egy gazdasági intézkedés, amivel a (többségében magyar) kisebb vállalkozásoknak adnak egy kis előnyt a (külföldi) multikkal szemben. "

Na ja, csak nagyon sok magyar kisvállalkozás sokkal drágábban árul, mint a multik. Akinek számít a vásárlásonként néhány ezer forint különbség, az hétfőtől szombatig elintézi ugyanúgy a multinál. Legrosszabb esetben a 200 forintos friss kenyeret + 4 zsömlét veszi meg a sarki boltban, amitől senkinek nem lesz jobb élete.

A magyar kisvállalkozásokat nem így kellene támogatni, hanem például úgy, hogy nem nyúzzák le az utolsó bőrt is róluk az adókkal ! Esetleg mielőtt Kövér László propagandaszövegét skandálod érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy egy racionális, nem a vérszíváson alapuló adópolitikával sokkal, de sokkal többet tehetnének a kis- és középvállalkozókért.

2015. márc. 31. 11:36
 27/31 Tommaso99 ***** válasza:
100%

Csak tippelni tudok, mert Vonával az utóbbi 37 évben

nem beszéltem. Ez egy alapjaiban elhibázott és nagyon népszerűtlen intézkedés. Talán erre a jobbikosok is rájöttek.

És ezért !

2015. márc. 31. 11:53
 28/31 anonim ***** válasza:
34%

Én azt mondom vezessük be a vasárnapi anarchiát.

Mindenki azt csinál amit akar. Ne dolgozzanak se a rendfenntartó erők, se a mentősök, se a tűzoltók, se senki. Legyen már egy kis izgalom az életben.

Majd a kereszténység hívében minden vasárnap boszorkányüldözést tartok.

2015. márc. 31. 13:32
 29/31 anonim ***** válasza:
Egy részt az elárusítok tényleg megérdemelnék, de ezzel a törvénnyel az elárusítók csupán kb. 1/10 lehet otthon a munkaszüneti nap miatt, viszont 60% amiatt mert ki rugták.
2015. márc. 31. 16:54
 30/31 anonim ***** válasza:

Ebbe mi a balliberálisokkal titokban való együttműködés? Teljesen hülyeséget írsz, azért mert nem támogatják a vasárnapi zárva tartást azért titkos ballib ügynökök? Van baj. Szerintem a kérdezőn kívül ezen a szövegen mindenki röhögött egyet.

És az hogy a vasárnap mire van azt döntse el mindenki magának, sugallni hogy mire van politikailag lehet, de bele szólni már nem szabadna. Persze, lehet hogy ez lenne a helyes, de szerinted a Pesti pláza prostik emiatt a családjukkal lesznek?

És ezt a döntést ha úgy közelíted meg hogy jó, ha úgy hogy rossz, a Jobbiknál az az ésszerű hogy azt támogassa amit a nép akar, és ezt nem populizmusnak kell nevezni, azoknak az embereknek az akaratát érvényesítik akik megválasztották őket. Mi se vásárlással töltjük a vasárnapot, de mivel nem kötelező volt eddig se azzal tölteni, engem ez az esemény nem izgat, ahogy a vele kapcsolatos vélemények sem.

2015. márc. 31. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!