Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Jobbik keresztény párt,...

Ha a Jobbik keresztény párt, akkor miért nem támogatja a vasárnapi munka szünetet?

Figyelt kérdés

A vasárnap arra van, hogy az időt a családdal töltsük és nem arra, hogy plázázzunk.

A vasárnapi program legyen a természetjárás, levegőzés a parkban.

Én sem vásárlok soha vasárnap.

Meg, Ausztriában, Németországban, Franciaországban is van vasárnapi munkaszünet.

Nálunk miért ne lehetne?Ennyi jár a bolti dolgozóknak.

Úgy tűnik mégis igazak a pletykák miszerint a Jobbik a balliberálisok titkon együttműködnek.

Biztos van is közös témájuk, az egyik szeretne Szibériába kirándulásokat szervezni, a másik meg nosztalgiázik a régi szép szibériai kirándulásokon.

2015. márc. 30. 21:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, legyen a hétfő a pihenő nap, ez eleln nem sokan reklamálnának.

Amúgy miben másak a bolti dolgozók a kórházi, vasúti, rendőr, tűzoltós dolgozóktól?

2015. márc. 30. 22:50
 12/31 anonim ***** válasza:
79%

"A vasárnap arra van, hogy az időt a családdal töltsük és nem arra, hogy plázázzunk."

Ha egy család úgy dönt, hogy elmennek közösen plázázni vasárnap, megebédelnek egy ottani kajáldában nézegetik a boltokat és utána beülnek egy filmre ahhoz neked mi a f.asz közöd van? Vagy mi a f.asz köze van hozzá a jobbiknak, kdnp-nek??

Szerintem semmi.

2015. márc. 30. 23:01
 13/31 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy a kérdés is arról szól, hogy a Jobbik a bezárás ellen van?

A bevezetést a Fidesz - KDNP érdeme.

2015. márc. 30. 23:03
 14/31 anonim ***** válasza:
40%
Nem arról szólt, olvasd már el még egyszer.
2015. márc. 30. 23:08
 15/31 anonim ***** válasza:

"Ugye tudod, hogy a kérdés is arról szól, hogy a Jobbik a bezárás ellen van?"

Attól még köze van a kérdésnek a Jobbikhoz, mert ők is szerepelnek benne.

2015. márc. 30. 23:39
 16/31 anonim ***** válasza:
45%
15-ös: Azt sem tudod miről beszélsz ember :) Felfogtad a lényeget? Nem úgy tűnik.
2015. márc. 30. 23:51
 17/31 anonim ***** válasza:

Nagyon is jól tudom, hogy miről beszélek, kis pajtás.

Itt egyedül te nem vagy képben.

2015. márc. 30. 23:52
 18/31 anonim ***** válasza:
63%
Nem az én dolgom, hogy levegyem a szemellenződet szóval kár vitatkozni. Sok sikert!
2015. márc. 31. 00:03
 19/31 anonim ***** válasza:

Azért, mert a Fidesz megindult lejtmenetben. Ezek a bezárásos stiklik csak arra lesznek jók, hogy akik eddig nem jártak szavazni, most azok is fognak, mégpedig a Fidesz ellen. A Jobbik meg átmenteni készül ezt a szavazatmennyiséget. Persze hogy a hatalomra jutás fontosabb, minthogy mi a bánat van azzal a vasárnappal.

Tudtommal jobbikosék beírták az alapítójukba, mint megmásíthatatlan alappillér, hogy keresztények. Európai-vatikánista-kálvinista-globalista keresztények. Csak kár volt ezt így meggondolatlanul elkapkodni. Gondolom, mikor kipcsak testvéreinkkel Tengri Urunk színe előtt táncot járnak, akkor épp nem mutogatják a párttagkönyvnek ezt az oldalát...

2015. márc. 31. 03:55
 20/31 anonim ***** válasza:
Szerintem az még egy ennél is jobb kérdés, hogy hogyan lehet keresztény egy olyan párt, ami támogatja a halálbüntetést...?
2015. márc. 31. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!