Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene feladni függetlens...

Nem kellene feladni függetlenségünk, majd kérvényezni, hogy Ausztriához csatlakozhassunk, s felvehessük az Osztrák-Magyar Monarchia nevet újra? Jobb, mint a leendő Cigányfölde! Fel kell törni a magyar ugart!

Figyelt kérdés
Régóta nyílt titok, hogy a "magyar emberek" alkalmatlanok szellemi, mentális képességeik miatt az önálló állami létre. Mire jó ez a nagy függetlenségi vicc? Az Osztrák-Magyar Monarchia kialakításával talán csatlakozhatnánk Európához, az európai értékrendhez. Nem hiába ellenezte Széchenyi a független magyar államot, látta, hogy ez nekünk nem megy. Ti miként gondoljátok?
2010. febr. 17. 23:16
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Visítanak a cigánysori lumpenelemek, tetszik!:) Hajrá Osztrák-Magyar Monarchia!
2010. febr. 18. 23:53
 22/56 A kérdező kommentje:
Okokat mondjatok, hogy miért jó nekünk külön? Én csak egy életképtelen tákolmányt találok a Magyarország címszó alatt. Mintha Mekk Mester rakta volna össze ezt az országot, de ráadásul részegen!
2010. febr. 19. 00:04
 23/56 Salx Narval ***** válasza:
73%
Ha így érzel a hazád és a néped iránt, miért nem mész oda ahol megbecsülnek és érvényesülni tudsz.Egy ilyen "tiszteletre méltó embert" biztosan szívesen fogadnának.Minket sem érne veszteség és te is megkapnád amit akarsz.Felveszed az állampolgárságot, benősülsz, és letagadod az alantas származásod.Lehet, hogy nem jeleskedik a Magyar nép kiemelkedő kultúrával,de talán, ha te és a hozzád hasonlók elmennének,sokat javulhatna a helyzet.Nem kell ahhoz O-M monarchia, hogy kint élj.Indulj mielőbb és vidd a haverjaidat is.
2010. febr. 19. 00:58
 24/56 anonim ***** válasza:

"Visítanak a cigánysori lumpenelemek, tetszik!:)"

Szóltál, tetves "norvég"?

2010. febr. 19. 02:08
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

Igen megerősítetted a hitedet: tényleg sok hülye él m.o.-n.

Te vagy az egyik, szerintem te még fiatal lehetsz, Gyurcsány szerint:" el lehet innen menni..."

2010. febr. 19. 19:04
 26/56 A kérdező kommentje:
Azt tervezem, hogy elköltözök ebből a kuplerájból. A nemzet az sajnos olyan, hogy nem választhatja az ember, magyarságra büszkének lenni olyan, mint amikor Győzike büszke arra, hogy cigány.:) De azért jó lenne újra Osztrák-Magyar Monarchia!:)
2010. febr. 20. 23:07
 27/56 anonim ***** válasza:
72%

emberek legalább nagyobb lenne az ország :)

ez is egy szempont :d

de a cigányság miatt még Ukrajnának sem kellünk szerintem :ddd

viccet félretéve szavazz a Jobbikra mint annyi más MAGYAR köztük én is

talán ők majd... lesz valami itt is

és kapj@ be a sok kötekedő anti Jobbikos sz@r

2010. febr. 21. 00:25
 28/56 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a kérdezőnek valamilyen szinten igaza van. Talán csak abban nem, hogy a magyarok miért alkalmatlanok az önállóságra. Hiszen az Osztrák-Magyar Monarchiában nemcsak az osztrákok vezették az országot, hanem a magyarok is. Arra viszont rájött, hogy az "Egységben az erő", tehát ha újra létrejönne az Osztrák-Magyar Monarchia, akkor újra világhatalmi pozícióba kerülhetne. A jelenlegi keretek között erre az esély-fájdalom-de 0. Az is tény, hogy az I. világháború legnagyobb területi veszteségei az Osztrák-Magyar Monarchiát érték. Erre még szét is választották őket. Én már csak tudom, hiszen szlovákiai vagyok, és igen, büszkébb lennék arra, hogy az Osztrák-Magyar Monarchiában éljek, mint Szlotákiában!
2010. febr. 21. 08:50
 29/56 anonim ***** válasza:
53%

Ha 2010-ben is esetleg nyerne az MSZP akkor érdemes lenne ezen elgondolkodni. Ugyanis egy újabb MSZP kormány totális csődöt jelentene, mind gazdaságilag, mind morálisan.

Ezért az MSZP-nek idén nem nagyon kellene - a régi évekhez hasonlóan - száraztésztáért és ezer forintokért szavazatokat vásárolni cigányoktól, mert könnyen lehet, hogy egy MSZP győzelem után kitör a polgárháború.

Legalábbis szerintem.

2010. febr. 21. 09:15
 30/56 A kérdező kommentje:

Szándékosan erősen sarkítottam a kérdést, hogy ezáltal is vitára és gondolkodásra sarkaljak. Én a magyar belső állapotokat tényleg nagyon rossznak tartom. A magyarság szellemileg, erkölcsileg, mentálisan is kifejezetten rossz passzban van. Igaz a mondás a magyarságra, hogy sokat tesz a függetlenségéért, de amikor megkapja, nem tud élni vele.

Sajnos hiányzik az emberek többségéből a hit, a kitartás, az erkölcs, a magasabb rendű kultúra. Torz a világképünk, rossz a hozzáállásunk. Az Osztrák-Magyar Monarchia teremtette meg a modern Magyarországot, erre az időszakra tehető az ország legnagyobb fejlődése. Ez igaz gazdasági, szellemi és kulturális területre is. Köszönöm a válaszokat! Mindkét részről!

2010. febr. 21. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!