Nem kellene feladni függetlenségünk, majd kérvényezni, hogy Ausztriához csatlakozhassunk, s felvehessük az Osztrák-Magyar Monarchia nevet újra? Jobb, mint a leendő Cigányfölde! Fel kell törni a magyar ugart!
"Visítanak a cigánysori lumpenelemek, tetszik!:)"
Szóltál, tetves "norvég"?
Igen megerősítetted a hitedet: tényleg sok hülye él m.o.-n.
Te vagy az egyik, szerintem te még fiatal lehetsz, Gyurcsány szerint:" el lehet innen menni..."
emberek legalább nagyobb lenne az ország :)
ez is egy szempont :d
de a cigányság miatt még Ukrajnának sem kellünk szerintem :ddd
viccet félretéve szavazz a Jobbikra mint annyi más MAGYAR köztük én is
talán ők majd... lesz valami itt is
és kapj@ be a sok kötekedő anti Jobbikos sz@r
Ha 2010-ben is esetleg nyerne az MSZP akkor érdemes lenne ezen elgondolkodni. Ugyanis egy újabb MSZP kormány totális csődöt jelentene, mind gazdaságilag, mind morálisan.
Ezért az MSZP-nek idén nem nagyon kellene - a régi évekhez hasonlóan - száraztésztáért és ezer forintokért szavazatokat vásárolni cigányoktól, mert könnyen lehet, hogy egy MSZP győzelem után kitör a polgárháború.
Legalábbis szerintem.
Szándékosan erősen sarkítottam a kérdést, hogy ezáltal is vitára és gondolkodásra sarkaljak. Én a magyar belső állapotokat tényleg nagyon rossznak tartom. A magyarság szellemileg, erkölcsileg, mentálisan is kifejezetten rossz passzban van. Igaz a mondás a magyarságra, hogy sokat tesz a függetlenségéért, de amikor megkapja, nem tud élni vele.
Sajnos hiányzik az emberek többségéből a hit, a kitartás, az erkölcs, a magasabb rendű kultúra. Torz a világképünk, rossz a hozzáállásunk. Az Osztrák-Magyar Monarchia teremtette meg a modern Magyarországot, erre az időszakra tehető az ország legnagyobb fejlődése. Ez igaz gazdasági, szellemi és kulturális területre is. Köszönöm a válaszokat! Mindkét részről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!