Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene feladni függetlens...

Nem kellene feladni függetlenségünk, majd kérvényezni, hogy Ausztriához csatlakozhassunk, s felvehessük az Osztrák-Magyar Monarchia nevet újra? Jobb, mint a leendő Cigányfölde! Fel kell törni a magyar ugart!

Figyelt kérdés
Régóta nyílt titok, hogy a "magyar emberek" alkalmatlanok szellemi, mentális képességeik miatt az önálló állami létre. Mire jó ez a nagy függetlenségi vicc? Az Osztrák-Magyar Monarchia kialakításával talán csatlakozhatnánk Európához, az európai értékrendhez. Nem hiába ellenezte Széchenyi a független magyar államot, látta, hogy ez nekünk nem megy. Ti miként gondoljátok?
2010. febr. 17. 23:16
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
79%

Én imádom az európai értékeket, a nyelvi sokszínűséget, a multikulturalizmust.

Múltkor, mikor voltam Franciaországban, odahugy.oztam a WC padlóra, hogy "MERDE TRIANON!"

Ha legközelebb megyek, majd sz@rral is felírom a falra, három különböző nyelven.

2010. febr. 18. 05:29
 12/56 anonim ***** válasza:
89%

Kérdezőnek:

Én legszívesebben lezsidóználak, de nem teszek, azoknak meg van a magukhoz való eszük, bármennyire is utálom őket.

Te csak egy szimpla hülye vagy.

2010. febr. 18. 06:30
 13/56 anonim ***** válasza:
19%
Elkéstél. Ez már megtörtént 2004-ben, az EU-csatlakozással. Hála Istennek Magyarország már nem független ország, hanem az egyre központosodó Európa ország része. Sajnos még mindig kicsit túl sok a joga a budapesti regionális kormánynak, de szerencsére ez a jövőben egyre inkább csökkeni fog. A történelem mutatja, hogy az újkorban a magyarok mindigis képtelenek voltak saját államot működtetni. Amikor Magyarország ideiglenesen független lett néhány hónapra 1849-ben, azonnak beindult a kisebbségek üldözése. Majd 1918-ban, amikor újra független lett az ország, előbb kommunista diktatúra lett, majd pedig beindult a zsidóüldözés, mely a holokausztban csúcsosodott ki, mikor a magyarok félmillió körüli zsidót küldtek halálba. Aztán jöttek Rákosiék és Kádárék, megint diktatúrával. Szerencsére arendszerváltozás után ismét megnyílt a lehetőség, hogy Magyarország elveszítse ismét függetlenségét, s ez hála Istennek, be is következett 2004-ben!
2010. febr. 18. 08:19
 14/56 anonim ***** válasza:
31%

Utolsó, sajnos ezek a bizonyosok olyanok, mint a dudva, sose lehet teljesen megtisztítani tőlük a földet :(

Na de szerencsére az irtások között mindig annyira pofátlanul szem előtt vannak, meg ellepnek mindent, hogy előbb-utóbb a magyar gazda beszerzi megint a gyomirtószert. Mert a mezőgazdaság még az EU-ban is fontos tényező, már angol, német, meg francia gazdák is érdeklődnek.

2010. febr. 18. 08:37
 15/56 Salx Narval ***** válasza:
84%
Szégyelld magad és a szüleid is szégyelljék magukat.Hogy mered Széchenyit példaként felhozni, a hányadék kérdésedhez.Ő rettegett, hogy Magyarország végkép beolvad megsemmisül, ha leverik a szabadságharcot, amit előre sejtett.Hazaszeretetből te taknyos!Te beszélsz cigányföldről,nálad még ők is különbek.
2010. febr. 18. 09:50
 16/56 anonim ***** válasza:
6%
1848-ban nem kellett volna kapálódzni, most 1000x jobban élnénk!
2010. febr. 18. 15:16
 17/56 anonim ***** válasza:
52%
Nem kellett volna megszavazni az mszp-t, és akkor talán nem itt tartanánk.
2010. febr. 18. 18:13
 18/56 A kérdező kommentje:

A sok "nagy magyar". Jót mulattam a beírásokon. Egyébként nem vagyok zsidó, egyik nagyapám a Waffen-SS Ney önkéntese volt, a másik 1932-től hivatásos katona -1946-os hadifogságból való hazatéréséig-.:) Azonban én kiábrándultam ebből a nemzetből, mivel a "magyarság" többsége ostoba, tudatlan, jellemtelen bunkó. Semmi nem köt ehhez a csőcselékhez, ami jelenleg az egykori "magyar nemzet" alávaló meggyalázása.

Egyébként érdemes utánanézni a fajmagyarság történetének, a mai magyar lakosság sokkal inkább német, szlovák, dél- és északi szláv, kun, jász satöbbi keveréknemzet, mint a "hunszittyaturulos" ősnép ivadéka.

Szerintem kitűnő példa a különböző népek sikeres működésének Svájc, németek, franciák, olaszok, rétorománok értékteremtő közössége. A nacionalizmus csak addig fontos, amíg az adott közösségen belül kiharcolja a nemzetiség az őt megillető jogokat, utána már csak a "hagyomány része". Én először vagyok fehér, utána európai, harmadjára -amire nem vagyok nagyon büszke manapság- magyar. Sokkal szívesen élnék osztrák mentalitású és kulturáltsági szintű emberek közt, mint az írástudatlan, bunkó, jellemtelen söpredék közt, mely ez a szerencsétlen nemzetet alkotja jelenleg.

Jelenleg egyértelműen a Dél-Balkánhoz -csak gyávábbak és kevésbé agresszívak vagyunk- tartozunk, nekem ez nem tetszik, valahogy a nyugat-európai kultúra és értékrend szimpatikusabb. Hajrá Osztrák-Magyar Monarchia!!!! :)

2010. febr. 18. 21:42
 19/56 anonim ***** válasza:
70%

Te nem vagy normális, és szelektálva látsz! Rengeteg itt a jó, és értékes ember! Csak a rosszra fókuszálsz!

Semmi konkrét dolgot, példát nem írtál le mire alapozod. El ne hidd már h más ország annyira különb! Készen semmit nem kapsz a szádba, a jó dologért harcolni, munkálkodni kell.

Az meg h a nagyszüleid milyenek voltak, semmi köze hozzád!

Mégis kinek hiszed magad, h így lebunkózod az embereket! Akik szakmát tanultak, egyetemet végeztek! Magyarországon jó az oktatás.Aztán ott van a család, barátok, rokoni kapcsolatok. Az is érték, már széntmentek volna ezek ha olyan rossz lenne emberileg az egész. de az emberek törödnek egymással! Nincs olyan vad bűnözés mint az USA-ban! Nem szemetelünk úgy mint Afrikában, és Ázsiában!

Nyisd már ki a csipád a pozitiv értékekre is!

Miért vagy még itt? Miért nem vagy már Auszriában?

Ilyen emberek mint te tényleg ne legyenek az országban, mert a bunkó viselkedésükkel csak elrontják!

2010. febr. 18. 22:52
 20/56 anonim ***** válasza:
36%

Kedves kérdező, a kommentjeidből szerintem egyértelműen kitűnik mindenki számára, hogy azok a jelzők, amiket a magyar nemzetre aggatsz, elsősorban rád illenek.

A fejedben meg valami zavaros massza van, ami ecte náci fajelméletből (lásd: azt vizsgálgatod, hogy ki a "tiszta" magyar), lapos közhelyekből, meg az úgynevezett európai értékekről a tévében hallott zagyvaságokból áll össze. Ha most még a Kádár-rendszer lenne, most ez utóbbiak helyett a nemzetközi munkásmozgalomról papolnál, és indítványoznád, hogy csatlakozzunk a Szovjetunióhoz.

Sose késő belátni, hogy egy szégyen vagy. Fáradj ki a Tajgetoszra.

2010. febr. 18. 23:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!