A jobbik mit tenne ezzel a rengeteg kínai bevándorlóval, ha hatalomra jönne?
9: Nem kötelező ott dolgozni. Sőt, igazából vásárolni sem. Tudom, hogy demagóg duma, de valahol el kell kezdeni.
19: Úristen magyar dolgozók Ausztriában!!!4négy Hová fajult a világ? :O
Egyébként ha tanulsz, akkor nem kell mekiben dolgoznod. Nekem van több ismerősöm, akik mérnökként vannak kint és egyenrangúként bánnak velük (Németországban, Ausztriában, Dániában, Angliában, Hollandiában...)
"de ha mi elmegyünk külföldre, pl:németországba, akkor ott is szolgálók vagyunk"
Én is szeretnék 3000 euróért szolga lenni, mint az ott dolgozó rokonom. Egy irodában.
"Én már voltam németországban, és engem megbélyegeztek hogy én bevándorló vagyok."
Nem egy ismerősöm kinn él Németországban, Ausztriában, de senkit nem ért megbélyegzés. Sőt, Ausztriában még szeretik is a magyarokat. De hát mindenki magából indul ki. A magyar egy gyűlölködő, kirekesztő nép, ezért azt hiszi a többi is az.
Én dolgoztam már együtt kínaival diákmunkán, és teljesen korrekt ember volt. Ugyan úgy nyomta velünk az ipart, és szájára vette a "szolga nyelvet" (magyar)! -.-
Amúgy a cigányok között is vannak normálisak, csak ritkák. És a magyarok között is van jó pár dologtalan nemtörődöm.
Inkább azokat utáld, akik miatt kialakult ez a helyzet! Ne pedig azokat, akiknek egy idegen helyen kell talpon maradniuk egy idegen kultúrában!
Orbán jóvoltából megveszik az állampolgárságot, neki köszönd, hogy mindenféle országból jönnek ide. Terroristák megvehetik az állampolgárságot ha van pénzük, a Fidesz meg az éhező Koszovóiakkal harcol...
Ha valakinek van magyar állampolgársága, nem lehet csak úgy elvenni. Még ha a Jobbikról is van szó sem. Nem megváltók, nem csodatevők, csak újabb populista párt, ne nézz ki belőlük ilyen lépéseket.
Érdemes azért megnézni a munkamorált is.
Kínai kajáldában ha valami elfogyott, akkor az a válasz hogy mindjárt csinálok, nagy adagot ad, kedves, bármit kérek kiszolgál.
Magyar kajáldában mik fogadnak? Tipikus mondatok a "válassz már, nem érünk rá egész nap" meg "mekkora sor áll mögötted ők is enni akarnak". Plusz sorban panaszkodnak hogy micsoda nehéz a munkájuk, hát hol érdekel ez engem? Aztán még én érezzem magam megtisztelve hogy őfelsége kiszolgált engem.
Akkor félreérthető voltam:
A kínai dömpingáru beáramlásának korlátozását/vámolását akadályozzák a németek, cserébe Kína sem akadályozza a német autóipari exportot.
"A kínai dömpingáru beáramlásának korlátozását/vámolását akadályozzák a németek, cserébe Kína sem akadályozza a német autóipari exportot."
Erre jo lenne valami forras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!