A jobbik mit tenne ezzel a rengeteg kínai bevándorlóval, ha hatalomra jönne?
"ha mi elmegyünk külföldre, pl:németországba, akkor ott is szolgálók vagyunk,"
10 eve elek Nemetorszagban, de nem tunt fel hogy szolgalo lennek. Te megis mi a bubanatos lofaxrol beszelsz?
Kedves 7. válaszoló
Azért nem látsz kínait vidéken, mert a kínaiak a városokban laknak, minket pedig lenéznek, nekik mi csak szolgák vagyunk.. cigányt viszont persze hogy látsz, hiszen az egy primitív nemzetiség... a kínaiak pedig minket tekintenek annak! Ha a kínai bevándorlással nincs baj, akkor később nem lesz már fehér ember magyarországon.
Kedves 8.válaszoló,
Veled nagyon is egyetértek!
Kedves 9. válaszoló
A kínaiak nem csak minimális fizetésért fizetnek, de még mellé halálra dolgoztatják az embert, és még Magyarországot is tönkre teszik, mert magyarország pénzügyébe nem avatkoznak bele pozitívan, csak negatívan...
"A kínai ipart a kínai-német szerződések hozzák ránk."
Mondj legyszives 3 magyarorszagi kinai tulajdonu ipari ceget, amik a magyar konkurenciat szoritjak ki Magyarorszagrol.
13# Németország, ausztria talán kivétel.
100 éve a háborúkban egy oldalon harcoltunk, még ha nem is önszántunkból.
"minket pedig lenéznek, nekik mi csak szolgák vagyunk.. "
Teged magyon feszit ez a kisebbsegi erzes. Pszichologus latott mar?
kedves 13. válaszoló
Én már voltam németországban, és engem megbélyegeztek hogy én bevándorló vagyok. Külföldön nincs magyar ember, aki vezető lenne, magyarországon is alig van ma már
"Külföldön nincs magyar ember, aki vezető lenne, magyarországon is alig van ma már"
Kozod nincs a valosaghoz, kedves kerdezo. Te egy altalad felepitett virtualis valosagban elsz, ahol ket kategoria letezik: vezeto es szolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!