Ki hazudik a legtöbbet a kampányban?
Szerintem mindenki. Nálunk igazmondással nem lehet nyerni.
Ebben van valami!
Hiszen sok az inaktív, akiknek a szavazata dönt.
Viszont ha az inaktívoknak teljesítenek és nem a gazdaság fejlődéséből akarnak támogatni, az katasztrófa.
Így aztán megy a lózung, a nagyot mondás, és ha betartják annál nem is lehet nagyobb baj.
A Jobbiknak nincs semmi fogalma a gazdaságról.Előttem ezt világosan és érthetően megírták.A mezőgazdasághoz pedig halvány lila gőze sincs.
Az egész programjukról nagyanyám meséje jut eszembe:
A szegény napszámos leül este vacsorázni.Az asszony odateszi az asztalra a hajában főtt krumplit,egy szelet kenyérrel.Mondja neki,hogy hagymát és zsírozót nem tud mellé adni,mert elfogyott.
Az ember eszeget,majd megszólal:
István gazdának van egy eladó malaca,60 pengőt kér érte.
Ha vóna 20 pengőnk,kérnék valakitől kölcsön huszat,20 pengővel adósok maradnánk,akkor megvehetnénk a malacot és lenne zsírozónk.Felkiált a sarokban ülő gyerek :Idesapám,de jó,hurkát eszünk,hurkát eszünk!
Ilyen a Jobbik programja is.
Semmiből akar disznót vágni.
Egyértelmű...JObbik....Mit akarnak majd az eladott földekkel,kierőszakolni???És összedöntik M.O-ot egy estleges valódi Fegyverbe megmozdulással....hát ez óriási terv...Szerintem még ők sem gondolták komolyan.Arról nem is beszélve....Űzzük ki a multikat....ki fog munkát adni annyi embernek...
AMikor elmennének a multik mindenki pánikolna és mire észheztérnénk jönne ám az annyit emlegetett államcsőd.
Aztán a jobbikosok szétvernék az országot,mert hát Krisztike meg a Gáborka nem ezt ígérte...na kb ez lenne a helyzet.
Viszont az is egyértelmű hogy amit a fidesz mond az is sántít itt-ott.Az MSzp-be meg csak a legkitartóbbak bíznak.Én csak akkor bíznék ha egy hasonló kiállású ember lenne mint a BAjnai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!