Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vasárnapi boltbezárás...

A vasárnapi boltbezárás igazából még jó is a multiknak?

Figyelt kérdés

Nem kell vasárnap is fizetni az alkalmazottakat, ha ki akarnak rúgni egy csomó embert, akkor ráfoghatják a kormányra, ellenben az embereknek így is meg kell venniük amire szükségük van és szombatonként úgy bevásárolnak, mintha közeledne a harmadik világháború.

Csak a hozzám hasonló átlagember, az szívja meg de nagyon.

2015. márc. 22. 10:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ez a [link] linken tehető láthatóvá, ha a „Vasárnap is nyitva” szöveg négyzetébe kattintás után a „keres”-re kattintunk. "

- Igen, én is látom, meg hogy láthatóan a honlap szerint nyitva van olyan CBA is, ami egyébként egyértelműen zárva van (mivel elérhető közelségben van, a saját szememmel látom). Ezért sajnos a honlap nem teljesen megbízható.

És valami elkerülte a figyelmedet: az első válaszoló nem azt írta, hogy "sok CBA nyitva lehet", hanem hogy "a sok CBA nyitva lehet". Utóbbi értelmezhető úgy, hogy az összes CBA nyitva lehet, ahogyan azt sokan most is elhiszik (és példának felhozzák, milyen CBA-t láttak nyitva lenni 15-én, holott akkor még nem is lépett életbe a törvény), holott ez nem igaz.

2015. márc. 22. 12:01
 12/13 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem egy kicsit eltúlozzuk ezt a dolgot, a CBAval kapcsolatban. Tudom, hogy a 444 konkrétan lejáratókampányt indított az orbángyűlölet nevében, hogy a CBA szar fos olyan mint a fidesz, csak ez a valóságban ritkán van így. Szerintem pont olyan, mint bármelyik másik kisbolt franchise. Ha egy bolt olyan amilyen, arról a tulajdonosa tehet, és a franchise amúgy is tesz lépéseket, hogyha valami nem faja.
2015. márc. 22. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:
A CBA-t azért fikázzák sokan, mert a Lázár fivéreké. Talán így érthetőbb, egyébként nálunk több kisbolt is nyitva van.
2015. márc. 22. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!