Hogy tudok olyan nővé érni majd, hogy a társadalom, nemzet számára hasznos legyek?
Annyira jellemző, hogy ahelyett, hogy értelmesen válaszolnának a kérdésedre az írogatók, a pártoddal vannak elfoglalva, hazudoznak, ferdítenek... Ez annyira jellemző! És ők hordanak le minket állandóan agyhalott, 10-es IQ-val megáldott egyénnek, amikor egy egyszerű kérdést is nehezükre esik értelmezni.
Én is csak azt tudom tanácsolni, amit fentebb leírt egy értelmes hozzászóló: foglalkozz azzal, amivel szeretél, élj becsületes életet és a becsületre neveld majd a gyerekeidet is. Ne utasíts el semmit zsigerből, de nem árt, ha néha a dolgok mögé nézel. Gondolkozz, mielőtt cselekszel! Ne bánts meg másokat, segíts azokon, akiknek segíteni tudsz! Én pl. szoktam látni az utcánkban egy bácsit kukázni, akin mindig tiszta ruha van, mindig tiszta a szemüvege és sosem büdös, ja és mindig józan is. Amikor összetalálkozok vele, mindig adok neki valamennyi pénzt attól függően, hogy mennyi van nálam. De ilyen egyszerű dolog pl. az adományozás. Karácsony előtt különböző szervezetek (így azt hiszem a Vörös Kereszt is) szoktak szervezni "cipősdoboz" akciót, ami annyit jelent, hogy egy kis cipősdobozba bepakolod azokat a jó állapotban levő holmijaidat, amikre neked már nincs szükséged, de valaki más örülne neki.
Na szóval hosszú sorokon keresztül arra akarok kilyukadni, hogy ne legyél önző, hanem légy empatikus a társadalom többi tagja iránt.
19/L, aki szintén jobbikos
Szerinted ez most mért a politikai témához tartozik?
Egyetemre ennyi gógyival ne menj.
Szerintem is képezd magad, én sem szertem a Jobbikot, de attól még oda is kellenek képzett emberek. Egy ismerősöm egyszer azt csinálta, hogy miután belépett egy szervezetbe, megnézte, hogy mi hiányzik onnan leginkább, és ő abban fejlesztette magát.
A párton kívül is, persze nőhöz lehet hogy inkább az ebmeri kapcsolatok mestere szerep illik jobban. Tehát én nem erőltetném mindenkinek pl. a diplomát sem. Mert a világ azért is ilyen ótvar, mert kevesebbet foglalkozunk az emberi kapcsolatokkal. Ezeket kevéssé fejlesztjük pl.
Ha ebben jó lennél, haszna lenne az országnak belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!