Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy tudok olyan nővé érni...

Hogy tudok olyan nővé érni majd, hogy a társadalom, nemzet számára hasznos legyek?

Figyelt kérdés
Lány, 18 éves
2010. febr. 16. 16:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Jól tetted:))
2010. febr. 16. 17:39
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

"Hordj kizárólag piros-fehér csíkos (árpádsávos) cicanadrágot piros-fehér pulóverrel. Amikor maszturbálsz, gondolj Wass Albertre. S használd gyakran a "zsidó qrva anyádat" kifejezést."

Íme egy ultratoleráns, haladó szellemiségű, feminoliberálkozmopolita, globalizált, felvilágosult européer világpolgár: egyedi stílus, különc forma, humoros tartalom.

És csodálkoztok, hogy százan mennek ki a tüntetéseitekre.

2010. febr. 16. 18:45
 13/23 anonim ***** válasza:
36%
Felesleges volt belépni.
2010. febr. 16. 18:57
 14/23 A kérdező kommentje:
Miért volt felesleges?
2010. febr. 16. 18:59
 15/23 anonim ***** válasza:
13%

sorolom:

1:uszítanak,lázítanak

2:erőszakosak

3:Részben igazat mondanak de megoldásuk lehetetlen vagy radikális

4:akik rájuk akarnak szavazni az között sok a zsidó és cigányellenes amivel az a probléma hogy általánosítanak. Olyan embereket is elítélnek aki nem tehetnek származásukró és próbálnak a magyar társadalom hasznos tagjai lenni

5:a képviselőik primitívek ld.:morvai beszédeiben trágár sértő szavak használata, uszító magatartás

6: törvényszegők ugyanis a magyar gárda szervezet be van tiltva és ők még mindig hírdetik a honlapjukon.

stb.

ezeket tudom linkekkel bizonyítani

Aki cáfolja bizonyítsa is hogy én tévedek!!!!!

Én tudom bizonyítani a mondanivalómat csak írjátok meg melyik pontot bizonyítsam

2010. febr. 16. 19:11
 16/23 A kérdező kommentje:
Ezeket tudod felhozni indoknak? Huhh, megnyugodtam. :)
2010. febr. 16. 19:18
 17/23 A kérdező kommentje:
Személy szerint ezt az túlzott elítélést nem vettem észre. Meg is lepődtem kicsit, mennyire korrektek... Velem sosem voltak erőszakosa, nem uszítottak semmi ellen, ami ellen nem akartam már alapból... Szóval, nem igazán értem.
2010. febr. 16. 19:19
 18/23 anonim ***** válasza:
86%
És most így a Jobbik tagjaként milyen hasznos dolgot tervezel tenni a magyar társadalomért?
2010. febr. 16. 19:32
 19/23 A kérdező kommentje:
Segítek, hogy végrehajthassák nemzetmentő programjukat.
2010. febr. 16. 19:41
 20/23 anonim ***** válasza:
14%
2 év és meglátod miért volt felesleges.
2010. febr. 16. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!