Hogy tudok olyan nővé érni majd, hogy a társadalom, nemzet számára hasznos legyek?
"Hordj kizárólag piros-fehér csíkos (árpádsávos) cicanadrágot piros-fehér pulóverrel. Amikor maszturbálsz, gondolj Wass Albertre. S használd gyakran a "zsidó qrva anyádat" kifejezést."
Íme egy ultratoleráns, haladó szellemiségű, feminoliberálkozmopolita, globalizált, felvilágosult européer világpolgár: egyedi stílus, különc forma, humoros tartalom.
És csodálkoztok, hogy százan mennek ki a tüntetéseitekre.
sorolom:
1:uszítanak,lázítanak
2:erőszakosak
3:Részben igazat mondanak de megoldásuk lehetetlen vagy radikális
4:akik rájuk akarnak szavazni az között sok a zsidó és cigányellenes amivel az a probléma hogy általánosítanak. Olyan embereket is elítélnek aki nem tehetnek származásukró és próbálnak a magyar társadalom hasznos tagjai lenni
5:a képviselőik primitívek ld.:morvai beszédeiben trágár sértő szavak használata, uszító magatartás
6: törvényszegők ugyanis a magyar gárda szervezet be van tiltva és ők még mindig hírdetik a honlapjukon.
stb.
ezeket tudom linkekkel bizonyítani
Aki cáfolja bizonyítsa is hogy én tévedek!!!!!
Én tudom bizonyítani a mondanivalómat csak írjátok meg melyik pontot bizonyítsam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!